Csaszarmetszes kozben megvaghatjak a babat is?
Igazabol a kerdest mar meg tudom valaszolni: IGEN.
De en nagyon meglepodtem ezen, nem is hallottam meg hasonlorol, bar csaszarral meg nem szultem, igy nem is olvasgattam sokat utana.
De ti ezt tudtatok?
Vagy tortent ilyen a ti csaszarotoknal, ismerosotoknel?
Tegnapelott szult a legjobb baratnom, csaszarmetszesre volt szukseg, ma latogattam meg oket a korhazban es lattam, hogy a pici fejen van egy kotes, vagyis gezlap leragasztva. Legnagyobb meglepetesemre mondta a baratnom, hogy konkretan megvagtak ot is metszes kozben, nem mely a vagas, nem is tul hosszu, de nem is feluletes, mert 2 varratot is kapott a pici. Es mondta neki a doki szules utan, hogy ne izguljon, ilyen elofordul.
Mindenesetre en megdobbentem.
:-O
Jesszus, de hát neki teljesen látható az a forradás, tényleg császározás közben "szerezte"? Azért ez durva.
Szia!Nekem is megvágták a babámat.Mivel faros volt,neki a fenekén látszik kb.2cm-es vágás(persze ami már begyógyult,de a nyoma örökre ott marad).
Az ismerősömnek a kislányának a fülébe vágtak bele.
Az én lányomat is megvágták. A legdurvább az volt, hogy mikor rákérdeztem a nővérnél, hogy mi az a kötés a kezén, akkor nevetve közölte, hogy "megcsípte a gólya".
A doki nem is szólt. Amikor rákérdeztem, akkor közölte, hogy ez benne van a pakliban.
Előző vagyok.
A történtek után olvastam ezt a cikket. A Dóra esetében is ezt a felháborító szóhasználatot használták. És még csodálkoznak hogy anyukáknál kiveri a biztosítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!