Győrben a nőgyógyászati szakrendelés körzetekre van osztva, hogy ki hova tartozik?
Egyenlőre nem vagyok győri, de jövőre tervezzük a babát.Párom Győri, így arra oda fogok költözni,lakcímemet átjelenteni.Mindenhol azt olvasom csak,hogy magánban ki , hogy, mennyiért rendel és olyannal is találkoztam, hogy körzetről írnak.De nekem itthon az SZTK-ról is tökéletesek a tapasztalataim, így az is megfelelne. Googlen próbáltam utánna nézni, de nem jártam sikerrel.
Külön rendelőintézetet sem ad be, így minél több infóra számítok
Elöző vagyok.
NA íme a beosztás:
Hétfőn 1 gondozó Dr. Horváth Zoltán 2 gondozó Dr. Likár Zsolt,
Kedd 1 gondozó Dr. Csenge Titanilla 2 gondozó Dr. Bodai Károly
Szerda 1 gondozó Dr. Busznyák Csaba 2 gondozó Nincs állandó
Csütörtök 1 gondozó Dr. Mika Péter 2 gondozó Dr. Papp Gábor
Péntek 1 gondozó Dr. Fekete Zoltán 2 gondozó Dr. Strummer János
Előző vagyok.
Én nagyon meg vagyok elégedve a dokimmal, annyira hogy már most szülés után sem megyek a terhesgondozóba, (ilyenkor már mehetsz bár kihez, nincs megszabva) nekem ennyit megér, és tényleg megérdemli. Nagyon rendes doki. Persze róla is hallottam már rosszat, de az én tapasztalatom más. Hallottam 1-2 dokiról rosszat, de inkább csak azt mondanám kiről hallottam jót. Állítólag nagyon jó doki Dr. Fekete Zoltán, Dr. Busznyák Csaba, Dr. Horváth Zoltán, Dr. Ducz René. Nagyjából ennyi azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!