Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Győrben a nőgyógyászati...

Győrben a nőgyógyászati szakrendelés körzetekre van osztva, hogy ki hova tartozik?

Figyelt kérdés

Egyenlőre nem vagyok győri, de jövőre tervezzük a babát.Párom Győri, így arra oda fogok költözni,lakcímemet átjelenteni.Mindenhol azt olvasom csak,hogy magánban ki , hogy, mennyiért rendel és olyannal is találkoztam, hogy körzetről írnak.De nekem itthon az SZTK-ról is tökéletesek a tapasztalataim, így az is megfelelne. Googlen próbáltam utánna nézni, de nem jártam sikerrel.

Külön rendelőintézetet sem ad be, így minél több infóra számítok

2010. nov. 23. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Győrben a Liezer Mayer utcában van a terhes gondozó és nem kell érte fizetni. Kétféle rendelés van a győrieknek és a Győr környékieknek. Én is oda jártam és nem volt fogadott orvosom,de különbül bántak velem mint sok magánrendelésre járóval.Remélem tudtam segíteni.
2010. nov. 23. 19:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen,köszönöm szépen válaszod!
2010. nov. 23. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen körzetekre van osztva viszont nem tudom kinek mikor melyik ajtóhoz kell menni, azt viszont le tudom írni neked melyik nap ki rendel. Pont a múltkor kaptam meg a védőnőmtől, bár én magánrendelésre járok Dr. Likár Zsolthoz!
2010. nov. 25. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Elöző vagyok.

NA íme a beosztás:

Hétfőn 1 gondozó Dr. Horváth Zoltán 2 gondozó Dr. Likár Zsolt,

Kedd 1 gondozó Dr. Csenge Titanilla 2 gondozó Dr. Bodai Károly

Szerda 1 gondozó Dr. Busznyák Csaba 2 gondozó Nincs állandó

Csütörtök 1 gondozó Dr. Mika Péter 2 gondozó Dr. Papp Gábor

Péntek 1 gondozó Dr. Fekete Zoltán 2 gondozó Dr. Strummer János

2010. nov. 25. 15:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Neked is a fáradtságodat! Akkor gondolom a magándokiddal nagyon megvoltál / vagy elégedve,?!mit hallani etéren, kit "érdemes" viszont elkerülni?Mégegyszer köszi
2010. nov. 25. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Én nagyon meg vagyok elégedve a dokimmal, annyira hogy már most szülés után sem megyek a terhesgondozóba, (ilyenkor már mehetsz bár kihez, nincs megszabva) nekem ennyit megér, és tényleg megérdemli. Nagyon rendes doki. Persze róla is hallottam már rosszat, de az én tapasztalatom más. Hallottam 1-2 dokiról rosszat, de inkább csak azt mondanám kiről hallottam jót. Állítólag nagyon jó doki Dr. Fekete Zoltán, Dr. Busznyák Csaba, Dr. Horváth Zoltán, Dr. Ducz René. Nagyjából ennyi azt hiszem.

2010. nov. 25. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!