Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hüvelyi szülés után nagy...

Hüvelyi szülés után nagy wc-zés milyen?

Figyelt kérdés

akik hüvelyi úton szülnek a szülést követő 1-2 hétben van valami változás nagy wc-zésben?

fáj esetleg?

vagy akinek gátmetszése volt annak még rosszabb??

2010. nov. 5. 17:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gátmetszésem volt,és nagyon féltem,hogy fájni fog.De nem volt semmi szerencsére.De lehet mindenkinél más ez is.
2010. nov. 5. 17:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem fájt egyik szülés után sem. A kórházban nem papírt használtam, hanem lezuhanyoztam utána, az nagyon jól esett. Itthon már simán wc papír, sem maga a folyamat, sem a befejezés, tisztogatás nem fájt.

Az első szülésnél repedtem 2 centit, a másodiknál nem volt semmi sérülés.

2010. nov. 5. 17:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

1.gátmetszéssel: nagyon féltem az első nagyvécézéstől, de kár volt, mert nem fájt, olyan volt, mint előtte (szülés utáni 2. napon)

2.gátvédelemmel: nem féltem, nem is fájt, szülés másnapján

2010. nov. 5. 17:25
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is gátvédelem volt és én is tartottam tőle hogy fájni fog de n em fájt. Annyi rossz volt benne, hogy beöntést adtak szülés elött és az miatt ugye nehezen ment. Nedves wc papirt használtam pár napig.
2010. nov. 5. 17:31
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
SAjna nekem fájt,bár lehet azért mert szanaszét repedtem,nem győztek össze varrni.Sőt lassan 6 hónappal a szülés után,ha nehezen jön a nagy dolog,akkor még mindig érzem a varratom,volt hogy féltem nehogy kiszakadjon:-(
2010. nov. 5. 17:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem több napig csak glicerines kúppal sikerült és a záróizmom se nagyon müködött.Több hónapig elég sulyos aranyerem volt.De én nagyon sok helyen repedtem
2010. nov. 5. 18:16
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

1. babánál volt egy pici gátmetszés,de nem okozott gondot

2. babánál nem volt gátmetszés(repedés sem),már a szülés után pár órával voltam kakilni(semmi nem fájt).

2010. nov. 5. 18:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb két hétig rémálom volt a pisi is és a kaki is. Én is szanaszét repedtem, a többi válaszból ítélve szerintem azoknak fáj, akik repedtek is és sok varratuk volt. Kívánom, hogy neked ne keljen ezt megtapasztalnod.
2010. nov. 5. 20:05
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon repedtem én is és meg kell mondjam a kórházban a 3nap alatt nem tudtam nagyvécézni egyáltalán!:(

Pedig még hashajtót is kaptam de semmi csak morgott és görcsölt töle a hasam!:(

Aztán itthon minden simán ment volt nem fájt egyáltalán!6hónap elteltével aranyerem lett na az pokilian fájt!Majdnem minden alkalommal sírtam a fájdalomtól!:(

2010. nov. 5. 20:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is repdetem, a dokim sem tudta hány varratom van. Nekem az elején glicerines kúppal ment, mert én nem mertem nyomni, olyan érzésem volt, hogy kiszakadnak a varratok ha erőlködöm. AZtán szépen lassan helyrejöttek a dolgok.
2010. nov. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!