Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek, ha szülés előtt...

Szerintetek, ha szülés előtt egyszer veet szőrtelenítő krémezek "ott" az árt a babának?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 10:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább válassz más módszert.Nem valószínű,hogy árt de vmennyi felszívódhat és közben be is lélegzed.Te döntessz persze de ha van más mód inkább válassz mást.Egyébként nem hinném,hogy baja lenne a babádnak ott bent,de biztos ami biztos,csak vegyszer..Jó babavárást Neked!
2010. nov. 1. 10:57
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is jobb, ha nem használsz ilyesmiket. Bár nem hiszem h ártana a babának, de gondolj magadra is. Lehet h maradi vagyok, de inkább borotválom 2 naponta vagy esetleg epilálom, minthogy ilyeneket magamra kenjek.

28hkm

2010. nov. 1. 11:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

én is borotváltam, de 40 hetesen semmit nem látni, még tükörrel is inkább az emlékezet szerint ment :)

el is vágtam magam, meg szőrt is hagytam magamon foltokban :) elég viccesen néztem ki, szülés után egyből, ahogy lement a hasam, mondtam is, hogy úristen, mint egy rühes kutya! :D

2010. nov. 1. 12:03
 4/17 anonim ***** válasza:
70%

Azért nem jó a krèmmel való szőrtelenítés méret maró anyagokat tartalmat, szülés előtt már lehet nyitva a méhszàjad és feljuthat a babához.

Inkább borotva.

2010. nov. 1. 12:39
 5/17 anonim ***** válasza:
Inkább borotva, a méhszáj nyitottsága miatt, felszívódás miatt, belélegzés miatt. Ráadásul ha képes a szőrt lemarni akkor biztos nem valami bőrbarát dolog... Én szülés előtt már nem szedtem le több okból, már nem láttam semmit és őszinte leszek már akkor annyira nem érdekelt ... :D
2010. nov. 1. 21:19
 6/17 A kérdező kommentje:

És ha szigorúan csak a bikinivonalnál krémezek?

Az a gond, hogy a borotvától iszonyúan kipattogok...

2010. nov. 7. 14:02
 7/17 anonim ***** válasza:
27%
nyírd rövidre géppel, mit kell aggódni egy kis szőr miatt?
2010. nov. 7. 14:11
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ahogy van. Hány hetes vagy? Ha eddig rendezted magad, nem lehet olyan erdő, és szüléskor már a kutyát sem érdekli, hogy mi van ott, téged legkevésbé.
2010. nov. 7. 14:13
 9/17 A kérdező kommentje:
21 hetes vagyok "még csak". A terhesség előtt mindig veeteztem most már nem merem, nehogy ártsak a picinek.
2010. nov. 7. 14:16
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

szerintem nyugodtan használd a veet-et

kutya tudja mi van benne meg mennyire árt

ha eddig nem érdekelt, márcsak a saját egészségedet tekintve, akkor meg mit foglalkozol most ezzel?

2010. nov. 7. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!