Kihez menjek vissza varratszedésre?
Figyelt kérdés
A terhességem alatt végig magánrendelésre jártam, viszont nálunk nem lehet saját orvossal szülni, hanem csak az ügyeletben lévő rezidensekkel...
Az ügyeletes orvossal egyáltalán nem voltam megelégedve, na de csinált egy tök felesleges gátmetszést is. Szerintetek a varratszedésre visszamehetek a magánorvosomhoz is?
máj. 4. 06:48
1/2 anonim válasza:
Nekem mondjuk nem volt varratszedés (maguktól távozók meg felszívódók voltak), de én biztos csak a magándokihoz mentem volna.
Max kérdezz rá előtte a dokidnál!
2/2 anonim válasza:
Én a magánorvosomhoz mentem vissza úgy hogy én is az akkori rezidens szülésznél szültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!