Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Uzsoki korházban szült kismamá...

Csill79 kérdése:

Uzsoki korházban szült kismamák írjatok légyszi, hogy milyen volt? Minden érdekel.

Figyelt kérdés
Október 24.re vagyok kiírva és kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!Küszi.
2010. okt. 11. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon szép, jól felszerelt az új szülészeti osztály. A szülésem körül technikailag minden rendben volt. A dokik jó fejek. A csecsemős nővérek és a szülésznők nem lopták be magukat a szívembe. A lényeg, hogyha bizonytalan vagy, kérdésed lenne, KÉRDEZZ, mert maguktól nem adnak semmihez sem útmutatást. Nem túl barátságosak, tisztelet a kivételnek. A szoptatás terén elég elavult nézetek uralkodnak - cukros víz nyomatása a babáknak... Ez engem eléggé megdöbbentett. Mindent összevéve, ha elég erősen képviseled a te, és a babád érdekeit, jó élmény lehet a bent töltött 5 nap. Minden jót!!!
2010. okt. 11. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Sote I-en is cukros vizet kapnak a babák. Nem elavult nézet, a vércukoszint megtartásához kell, ha nem indult még be az anyatej.
2010. okt. 11. 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Én egy hónapja szültem ott. A csecsemősök tényleg nem túl kedvesek, de azért ki lehet fogni normálisat. Ha nem indul be a tejed 2 nap után lehet kérni tápot, de mint a véres rongyra néznek rád. Az Eda 20e ft, nem hagynak sokáig szenvedni szüléskor, mert nyomatják az oxitocint, nekem nagyon siettették a szülést, kaptam több adagot belőle. A felszereltség nagyon jó, szép is a részleg. Én nagyon jó szülésznőt fogtam ki, de láttam vagy ott 3-at, akiknél nem szültem volna semmi pénzért. Kaját vitess magadnak mindenképp. Ki a dokid?
2010. okt. 11. 15:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Dr.Lajis Timea.Van infód róla?Köszi.
2010. okt. 11. 16:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
sokan dícsérik a doktornőt, energikus, kedves, törődik a betegeivel. Van nála Eda, de én nem szeretnék nála szülni.
2010. okt. 12. 09:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha ilyen jó a híre,akkor miért nem?
2010. okt. 12. 10:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Én egyszerre szültem egy másik lánnyal, akinek ő volt az orvosa. Az én dokim pár dolgot másként csinált, és lehet, hogy a tapasztalat, meg az évek, de jobban tetszett az én ellátásom. Pl, mindketten Edásak voltunk, és ugye a kitolási szakasznál már nem adnak újabb adagot. De én kaptam a gátvarráshoz mégegy adagot, kért az orvosom, a másik lány nem, és ezért, hiába a lidokain, ő nem kicsit érezte a varrást. Én semmit. Ilyen apróságok miatt örülök, hogy más volt az orvosom.
2010. okt. 12. 19:35
 8/10 anonim ***** válasza:
53%

Én fél éve szültem az Uzsokiban.

Nagyon szép és felszerelt,modern lett a kórház,bár mikor ott voltam még munkások is dolgoztak.De sokat segít a tiszta környezet és a fürdőszoba ami modern,így megkönnyítette a mozgást szülés után.

Csatlakozom az előttem szólokhoz,csecsemősök mind idiót@k kivétel nélkül!egyes orvosoknak sokkal több empatikus képességük van,jobban odafigyelnek mint a csecsemős nővérek.

Különösen emlékszem egy rövid barna hajú kis alacsony csecsemősnővérre aki merem állítani hogy idegi problémái vannak!!

Egyszer nem értem vissza a szobára időre és mintha világháború tört volna ki hogy nem láttak a kisviziten!

Vagy páldául dagadt már a bokám,szédültam és kértem volna h mérjék meg a vérnyomásom de mint mint mindig nem volt senki a nővérszobába...!

De összességében a szép hely ez egy kicsit feldobja az embert és ami a legjobb a KISBABA!!!

Sírtam mikor hazaengedtek:-)

2010. okt. 15. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

én is emlékszem, a kis barna hajú csecsemősre...

én is fél éve sültem ott. A szülőszoba tényleg tuti, én nem kértem edát, volt fogadott szülésznőm, akinek örökre hálás leszek. Végig velem volt, aztán minden nap jött be hozzánk látogatni. Nagyon rendes volt. A szobák szépek, a fürdő is. Nekem gyorsan elment az 5 nap. Könnyű szülést kívánok

2010. okt. 15. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly szeptemberben szültem ott. Második gyerekemmel voltam, így sok mindenben nem kellett igaz a segítség, de így is bátran kimerem jelenteni a MÁV kórház gyermekágyas részlegéhez képest ez egy Paradicsom!!! Nekem nagyon bejött a kórház, áprilisban is itt fogok szülni.
2010. okt. 15. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!