Uzsoki korházban szült kismamák írjatok légyszi, hogy milyen volt? Minden érdekel.
Én fél éve szültem az Uzsokiban.
Nagyon szép és felszerelt,modern lett a kórház,bár mikor ott voltam még munkások is dolgoztak.De sokat segít a tiszta környezet és a fürdőszoba ami modern,így megkönnyítette a mozgást szülés után.
Csatlakozom az előttem szólokhoz,csecsemősök mind idiót@k kivétel nélkül!egyes orvosoknak sokkal több empatikus képességük van,jobban odafigyelnek mint a csecsemős nővérek.
Különösen emlékszem egy rövid barna hajú kis alacsony csecsemősnővérre aki merem állítani hogy idegi problémái vannak!!
Egyszer nem értem vissza a szobára időre és mintha világháború tört volna ki hogy nem láttak a kisviziten!
Vagy páldául dagadt már a bokám,szédültam és kértem volna h mérjék meg a vérnyomásom de mint mint mindig nem volt senki a nővérszobába...!
De összességében a szép hely ez egy kicsit feldobja az embert és ami a legjobb a KISBABA!!!
Sírtam mikor hazaengedtek:-)
én is emlékszem, a kis barna hajú csecsemősre...
én is fél éve sültem ott. A szülőszoba tényleg tuti, én nem kértem edát, volt fogadott szülésznőm, akinek örökre hálás leszek. Végig velem volt, aztán minden nap jött be hozzánk látogatni. Nagyon rendes volt. A szobák szépek, a fürdő is. Nekem gyorsan elment az 5 nap. Könnyű szülést kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!