Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális vagyok? 6+4vagyok és...

Normális vagyok? 6+4vagyok és már gondolatban elterveztem a szülést.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Normális ez?még alig derült ki a terhességem én már a 2 csík előtt is TUDTAM, hogy KÁDBAN akarok szülni, nem csak vajúdni, szülni is..

Sajnos Váchoz tartozom, de most már mindenki azt írja, hogy ott igenis lekötik a kitolásnál a lábat...na hát velem ezt nem fogják megtenni.(több élő fórumon is olvastam)

Gondolkodom az István kórházon, de az meg messze van...viszon ott szülhetnék úgy ahogy akarok, kádban...

Jóó, tudom még annyi minden történhet, lehet egyértelmű császár lesz a vége, de én szeretném megélni úgy a szülést, ahogy elképzelem, fájdalomcsillapítás nélkül amíg bírom kádban...

Amúgy kádban szülni is lehet, azaz nyomni, vagy csak a vajódást engedik?

Azért foglalkoztat ennyire a téma, mert még válthatok dokit is, meg kórházat is.Később nehezebb lesz.

Vagy ne foglalkozzak ilyenekkel?Menjek oda, ahova tartozom(Vác)és akkor lesz ahogy lesz a szülés?ágyon fekve, labdán ülve, lekötve?biztos erre is van magayrázat miért van így, de ha ennyit kifizetek had döntsem el majd én akkor és ott, hogy éppen mi esik jól...

Az a baj, hogy nem is tudom mire számítsak...Én próbálok pozitívan hozzáállni, lehet 1 perc után kimásznék a kádból...nem tudom

lehet hogy négykézláb lesz jó akkor és ott, akkor azt is hagyják, hogy pl négykézláb bújjon elő a kicsi?

VÁcon most is azt írják, hogy csak szülőágy vagy mi és szigorúan lekötözés.

Segítsetek!!Lehet már most túlstresszelem magam?....

Nem érdekel a beöntés, nem érdekel hogy fáj...csak szeretném úgy megélni ahogy éppen jól fog esni...ha üvöltve úgy, ha énekelve fejenállva úgy:)))

2008. dec. 13. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

Semmi kulonleges nincs abban, amit szeretnel. Jarj utana, hogy hol tudsz KADBAN szulni, es szuljel ott. A dokiddal beszeld majd meg, hogy te KADBAN szeretnel szulni, es ohozza csak a 9 honapban jarsz majd, szulni te KADBAN szeretnel, es nem a lakhelyeden (mert ugye ott nincs ra lehetoseg).

Budapesten elmehetsz maganklinikara is, ahol KADBAN hozhatod vilagra a csemetedet.

Nezz korbe a neten, hol tudsz KADBAN szulni, es vedd fel a kapcsolatot veluk!

Vagy szuljel otthon!

2008. dec. 13. 17:22
 2/5 A kérdező kommentje:
hülye bunkó
2008. dec. 13. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Nem értem miért bunkóztad le az első válaszolót.Pedig jót írt.Ha te tényleg kádban szeretnél szülni és az orvosod kórházában erre nincs lehetőség keresned kell egy másik kórházat stb..,ahol ez megoldható.Az jó,ha Te így eldöntötted milyen szülést szeretnél,de ne vess el más lehtőséget sem.Járj utána a lehetőségeidnek,mert ha esetleg nem úgy zajlik majd a dolog ahogy azt Te szeretnéd esetleg csalódni fogsz.Én sima szülésre készültem végig,de császár lett.Nekem nem volt könnyű ezt lélekben feldolgozni.
2008. dec. 13. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

En sem ertelek,kedves kerdezo,h miert bunkoztad le az elso valaszolot;talan az otthon szules miatt?...Masnak ez a termeszetes,en emiatt nem itelek el semkit viszont en is korhazban ereznem biztonsagban magam...de van akinek az otthona nyujtja a legnagyobb biztonsagot...

...amugy igazuk van az elottem szoloknak,beszeld meg a dokiddal a dolgot.lehet meg segiteni is fog,h talalj 1 jo orvost es korhazat,ahhoz h kadba hozhasd vilagra a gyerekedet.

Sok sikert hozza.

Udv,1 kismami aki holnap korhazban szul.

2008. dec. 13. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, Magyarországon nem engednek kádban szülni, csak vajúdni.

Mindenképp járj utána, hogy hol mit lehet, és dönts.

2008. dec. 14. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!