Császármetszés után mennyire vérzik az ember lánya?
Pont úgy, mint hüvelyi szülés után.
A szülés az szülés: a levált méhlepény után nagy, vérző, nyílt se marad a méhfalon, akárhogy szülsz. Ennek kell begyógyulnia.
Akkor rossz a kérdés: szülés után mennyire vérzünk?
első babás
Első vagyok.
Kb 3 hétig véreztem (spontán szülés amúgy), első héten erősen, utána egyre gyengébben, és még egy hétig barnáztam. Utána semmi 4 hónapig, akkor jött meg először, szopi mellett.
Császáros voltam mindkét babóval.
Az első 4 nap volt gáz csak,aztán mint egy norm mensi.
Össz 6 hétig tartott de a vége felé az utolsó 2 hétben 2 napig nem aztán 2ig picit (csak tisztasági is elég volt)majd megint 1 nap kimaradt...
Elég olyan 10 Tena Ladyt venni (nagyon jó nedvszívó,és nem lesz olyan a bugyid bárhogy forgolódsz)utána szinte otthon már csak vasagabb betét.
Az biztos, hogy eü betéttel nem sokra mész.
Igaz drága, de rá kell szánni a tena betétre. Az legalább bír néhány órát. Én kb 3-4 napig használtam azt, utána már elég volt az always eü betét is. Kb. 1,5 hét után pedig már a tisztasági is elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!