Holnap este ballonnal indítják a szülésemet, mire számíthatok? Izgulok, kérlek szurkoljatok értem! :-)
Azt sajnos nem tudom mire számíts,illetve mégis!
Gyönyörű,egészséges babára,akinek holnap életet adsz!:)
Nagyon sok boldogságot kívánok,írj majd,hogy mi volt!
2 éves nagy fiú anyukája
Szia! Bocsi hogy kérdezek de mit jelent az hogy balonnal inditják meg a szülést?
Egyébként sok sikert hozzá,és könnyű szülést!
nekem is úgy volt, hogy indítani fogják, de szerencsére annyira kitágultam, mire bementünk a kórházba, hogy már nem volt értelme a ballonnak :))
nekem ezt mondták róla: este felteszik a méhszájba ezt a lufi szerű izét, ami nagyon lassan szívja megát levegővel és ezáltal tágít. Vajúdási fájdalmakat okozhat, szóval lehet, hogy vajúdni fogsz, de nem törvényszerű. Kb. reggelre tágít ki annyira, hogy szülhess
jó szülést, egészséges babát!!!!!!
Szia! Nagyon szorítok Neked! Én is ugyanígy voltam, és nagyon féltem, erre az indítás előtti napon magától beindult a szülés! Lehet, hogy azért, mert annyira féltem!
A szülésznő egyébként utólag elmondta, hogy úgy zajlik, hogy felhelyeznek egy lufihoz hasonló valamit a méhszájad belső részére, aminek van egy hosszabb szára. Ezen keresztül folyadékkal töltik fel, ami elkezni kifelé húzni (gravitáció), és így szépen lassan fokozatosan elkezd kinyílni a méhszáj, és tulajdonképpen beindul a szülés. Amikor már annyira kitágult (kb 2 cm), akkor ez a valami magától kiesik. Nem fáj, mert lassan történik a dolog. Könnyű és gyors szülést kívánok!
Itt az én kérdésem, itt vannak más válaszok is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
HÚÚÚÚÚÚ!!!!
Nekem 1 évvel ezelőtt pontosan ilyenkor,(nem ballonnal ugyan hanem oxitocinnal) indították meg a szülésemet, és holnap lesz 1 éves az én édes drága kisfiam!!!!!!!
Leld örömöd benne éjjel nappal, és legyen olyan könnyű és gyors szülésed mint nekem volt!!!
Nagyon szorítok!
Mostanra már lehet, hogy megszületett:)
Jó babázást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!