Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek bedagadt ill. eldeforma...

Akinek bedagadt ill. eldeformalodott az arca, annak kb hàny nappal szulès elott?

Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok,3 napja vannak josloim ès nagyon megdagadtam-kezeim labaim,majd szèt durranok,ès tegnap ota az arcom is orrom ,szàm,ès a szemem alatt. elèg durva làtvàny. Menni,mozogni is alig birok màr. Viszont tegnap voltam nst-n ès nem mutatott fàjàsokat ès zàrva is vagyok. szerintetek,mennyi lehet mèg kb?
2008. dec. 9. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:

vizesedsz ? azert is bedagadhat!

en pl ugy neztem ki hogy borzsaszto!

2008. dec. 9. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is 38 hetes kismama vagyok!egy hete nyitva van a külsö meg a belső méhszájam is!kb én már egy hónapja feldagadtam teljesen.Az utcán akik ismertek szinte már meg sem ismernek anyira eldeformálodott az arcom.Az orrom kb3szorosára nött!Ugyhogy szerintem nem igazán lehet ebből következtetni!
2008. dec. 9. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem csak a szülés közben dagadt fel az arcom meg a kezem, előtte nem.

Pl. hugomnak mindkét alkalommal mikor már a szája is feldagadt onnantól kezdve már csak pár napja volt vissza.

2008. dec. 9. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:
ok,koszi lanyok! remèlem màr nincs sok hàtra..
2008. dec. 9. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem az nap "torzult" el a fejem,estére baba lett.
2008. dec. 10. 10:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem már 2 hete el van torzulva a fejem, de még egyben vagyok. 39 hetes és 5 napos
2008. dec. 10. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!