Akinek bedagadt ill. eldeformalodott az arca, annak kb hàny nappal szulès elott?
Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok,3 napja vannak josloim ès nagyon megdagadtam-kezeim labaim,majd szèt durranok,ès tegnap ota az arcom is orrom ,szàm,ès a szemem alatt. elèg durva làtvàny. Menni,mozogni is alig birok màr. Viszont tegnap voltam nst-n ès nem mutatott fàjàsokat ès zàrva is vagyok. szerintetek,mennyi lehet mèg kb?2008. dec. 9. 16:53
1/6 anonim válasza:
vizesedsz ? azert is bedagadhat!
en pl ugy neztem ki hogy borzsaszto!
2/6 anonim válasza:
Én is 38 hetes kismama vagyok!egy hete nyitva van a külsö meg a belső méhszájam is!kb én már egy hónapja feldagadtam teljesen.Az utcán akik ismertek szinte már meg sem ismernek anyira eldeformálodott az arcom.Az orrom kb3szorosára nött!Ugyhogy szerintem nem igazán lehet ebből következtetni!
3/6 anonim válasza:
nekem csak a szülés közben dagadt fel az arcom meg a kezem, előtte nem.
Pl. hugomnak mindkét alkalommal mikor már a szája is feldagadt onnantól kezdve már csak pár napja volt vissza.
4/6 A kérdező kommentje:
ok,koszi lanyok! remèlem màr nincs sok hàtra..
2008. dec. 9. 18:02
5/6 anonim válasza:
nekem az nap "torzult" el a fejem,estére baba lett.
6/6 anonim válasza:
Nekem már 2 hete el van torzulva a fejem, de még egyben vagyok. 39 hetes és 5 napos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!