A nyíregyházi Jósa András kórház szülészeti osztályáról ki mit tud mondani? Pozitív és negatív dolgok is érdekelnek.
Figyelt kérdés
Pl. akiknek nincs fogadott orvosuk,szülésznőjük azokkal hogy bánnak emberileg.2008. dec. 4. 15:34
1/3 anonim válasza:
szia! nekem egy ismerősöm 1,5 éve szült. ő meg volt elégedve mindennel. orvosokkal ápolókkal egyaránt. én június elejére vagyok kiírva, igaz nekem lesz fogadott orvosom. te mikorra várod a babát?
boldog babavárást neked!
2/3 anonim válasza:
Én most 23.-án szültem ott.Nekem volt fogadott orvosom,szülésznőm.Én három ágyas szobában voltam,Velem nagyon rendesek voltak a növérkék,(bár nálam szülés után volt egy kis gond)mindig jöttek hozzám segítettek mindenben.A csecsemősök is normálisak voltak velem,de egy dolgot javasolnék mindenképp mindennap érdeklődj a pici felől,rendesen eszik e minden rendben van e vele.(Jó néven vesznek azért egy kis csomagot kávét,bonbontstb.)Szobatársam járt így hogy már kézzel-lábbal ment volna hazafele csütörtökre ígérték neki a menetelt mégis én jöttem el hamarabb (pénteken) Őt még visszatartották a baba súlya miatt előtte pedig egy árva szót sem szóltak neki hogy sokat esett vissza a súlya.Neki nem volt fogadott orvosa sem Ő a B oldalról került át az A-ra.(tudod mit jelent?)Öt szombaton császározták szerdán pedig jött az orvos aki műtötte kivette a varratot ennyi.Annyi ,hogy hozzá csak a kötelező vizitelők jöttek hozzám minden nap jött az orvosom is.
3/3 A kérdező kommentje:
1. 28 hetes vagyok, Február 22-e vagyok kiírva.
2. Valamit mint ha hallottam volna valami A-B oldalról talán olyasmit hogy a B oldal nagyon ramaty állapotban van a fürdő is koszos meg ilyeneket mondtak még rég. Azért is kérdeztem mert a családunkba már nagyon rég volt a "gólya" és reménykedtem hátha változott azóta a helyzet:))
2008. dec. 5. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!