Ért valakit megalázó élmény a kórházban?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy a nővér,orvos,szülésznő által beszólások stb... negatív megalázó élményben volt e valakinek része? És ha igen mit tett utána?2010. júl. 18. 20:59
1/32 anonim válasza:
Kisfiamnak nem nagyon ment a szopizás az egyik éjszakás csecsemős nővér meg azt mondta, hogy én nem is akarom szoptatni a babámat. Nagyon rosszul esett és egyáltalán nem is kaptam segítséget a kórházban. Miután hazajöttünk a védőnő segített. 7,5 hónapig szopizott a kisfiam. Ennyit arról, hogy én nem akartam...
2/32 Kriszta81 válasza:
Szerencsére mikor szültem nem volt semmi megalázóban részem. Mindenki nagy
3/32 Kriszta81 válasza:
folyt.: Mindenki nagyon kedves volt. Viszont anno mikor gyakorlaton voltam a szülészeten végignéztünk egy szülészt. A kismama tolófájásoknál nyomás közben kakilt is. Erre az egyik szülésznő ahogy elment mellettem odasúgta gúnyosan, hogy b.zd meg ez meg ideszarik. Nem is jutottam szóhoz, csak áltam és bámultam, hogy lehet valaki ennyire paraszt. Az anyuka szerencsére nem hallotta meg, amúgy is elég olyankor a baja egy nőnek.
4/32 anonim válasza:
Hát megalázni szerencsére nem aláztak meg, de 1-szer megbántott a csecsemősnővér, ill. 2-szer kellemetlen helyzetbe hoztak, ez utóbbi kettő viszont a kórházzal jár. A csecsemősnővér látván, hogy nem szoptatok a vérző mellbombómmal óránként, csak 2-3 óránként, beszólt, hogy "Így nem megyünk haza, gyerekek!" (Ezt a hízásra értette, hogy el kell érjük a születési súlyunkat) Egy: nem vagyok a gyereke. Kettő: így is gyermekágyi depressziót kaptam, az életemet odaadtam volna, hogy hazarohanhassak, ki a kórházból jó messzire, mert bezártságérzetem volt és akkor még ilyenekkel gúnyolódik, hogy nem engednek haza? A két kellemetlen helyzet pedig: mikor a nőgyógyászom a szobatársam előtt vetkőztetett le, hogy jó nagy terpeszt bevágva megnézze a gátsebemet. A másik pedig a reggeli orvosi vizit volt, mikor vagy tízen áttrappoltak a szobádonn és csak bambultak rád, hogy hogyan szoptatsz... Akkor depressziósan ezek nyomot hagytak bennem. De már nem érdekelne. :)
6/32 anonim válasza:
Nekem is a szülés után volt nagyon rossz a kórházban.Nem tudtam szoptatni,nem volt tejem,a lányom csak fogyott és sirt szegény mert éhes volt.Kivoltam teljesen,volt egy főorvos asszony a kórházban,akiben borzalmas stilusa van,na az leosztotta a fejemet,sirtam utánna.Lecseszett mert nem volt tejem,milyen poló volt rajtam,min fekszik a baba,szóval minden baj volt.Közölte hogy innen fog férjhez menni a lányom stb.Mikor mentünk volna haza,és vártam a gyermek orvost,és megláttam hogy ő ügyel,már gyomor idegem lett.Megkérdezte hogy merjen e engem haza engedni a gyerekkel el tudom e látni,nagyon megalázó volt:-(((Azóta 10 hetes gyönyörüen fejlődik,igaz tejcsi nem sok van és pótolni kell.
7/32 anonim válasza:
Szia! Nekem 5éve mikor szültem a kislányomat, még beöntést adtak. ( Székesfehérvár ) Örültem neki, hogy jujj, de jó, pont mellettem volt a wc, meg a zuhanyzó ugyan abban a helyiségben ahol a beöntést is adták. Gondoltam egyből rá is ülhetek, meg le is zuhanyozhatok. Na persze ez nem így történt! Mikor belém öntötte azt a sok vizet, utána mondja, hogy kb 2percig tarsam vissza, majd menjek a folyosó végére, ott találom a wc-t meg a zuhanyzót. Mondom neki, hogy itt is van, igen,de itt nem lehet letusolni, mondta... hogy a fenébe tartsak vissza 2percig 1,5liter löttyöt, akkora fájásokkal, hogy majd meg őrültem. Természetesen futottam a másik folyosó végére, de hát nem értem oda, mert szó szerint lefo*tam az egész lábamat, a kórházi hálóinget, a köntösömet, a papucsomat, sőt még a szülőszobába is, mert ott kellett végig futnom, azon keresztül. :S A nővérke jön utánam, hogy mit képzelek én magamról, miért nem lehet a sz*rt vissza tartani, még neki ált feljebb. Mondom neki, hogy 2perces fájásokkal nagyon nehéz volt, és miért kellett ilyen messzire mennem. Ne szóljak bele, itt az van amit ők mondanak. Még rákérdezett, hogy hajlandó vagyok-e feltakarítani magam után. Na itt akadtam ki a legjobban........Hála a jó égnek éppne a reggeli hat órás váltás volt, elment az a bunkó szülésznő. Nagyon megalázó volt, senkinek nem kkívánom. :( Most 18hetes kismama vagyok, remélem nem lesz ilyen szörnyű élményekben részem :(
8/32 anonim válasza:
Édes Istenem szegény utolsó!!!
Én is ápoló vagyok,de ha ilyet szólnék be egy betegnek saját magam rúgnám ki!!
9/32 anonim válasza:
Velem olyan volt hogy nem mert haza engedni a gyerek doki a kórházból mert nem tudom biztos ellátni a gyereket. Én pedig a kórház folyosóján kiosztottam a dokit hogy fogja vissza magát mert kirúgatom.
10/32 anonim válasza:
Azért elég durvákat olvasok... Nekem szerencsére nem szólt be senki, pedig nekem is volt "balesetem" beöntés után. Én annyira szégyelltem magam, azt hittem elsüllyedek, neki is álltam takarítani a cuccot, csak elfogyott a guriga papír, ami nálam volt. Akkor jött a szülésznő, tök kedves volt, még ő vigasztalt, hogy rá se rántsak, előfordul ilyesmi, elküldött zuhanyozni, és hívta a takarítónőt. Mire kijöttem a zuhany alól, már el volt rendezve minden. Én annyira hálás voltam ezért a hozzáállásért, pedig elég megalázó helyzet volt (vagyis lehetett volna, ha bunkón állnak hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!