Apás szülés? Miért kockáztattok?
Szia!
Én 2 éve szültem, félig-meddig apásan. Megbeszéltük a férjemmel, hgoy amíg vajúdok bent lehet, de a szülésnél nem, épp az ilyen történetek miatt döntöttünk így - én sem szerettem volna, ha megundorodik tőlem. Megértette és nem lett semmi gond (megjegyzem, a burokrepesztésnél rosszul lett, így ki is kísérték :) Anyukám volt bent a szülésnél, mert nem szerettem volna egyedül lenni. A férjemmel azóta sincs semmi problémánk, nagyon boldogok vagyunk 3-an :)
Nem kell megkövezni az hozzám hasonló gondolkodású nőket, csodás dolog a szülés-születés, de szerintem nem férfiaknak való látvány.
Attól még ugyanolyan jó apa lesz, az a férfi is, aki nincs bent szülésnél, mintha végignézné.
nálunk is nővéreméknél januárba jön a 2. baba :)
az ő férje bent volt szülésnél..de elájult pár perc után xD és azóta ugyanúgy szereti nővéremet :D
A lányunknál bennt volt a férjem,végig...38 órás szülésem volt.Nem is tudom mit tettem volna nélküle.Szerintem minket még jobban összekötött.A szexel semmi gondunk nem lett.....Ö is tudja mi is az a gyerek szülés.....
A fiunknál nem tudott bennt lenni,mert a lányunkkal volt.
Aki akar be megy aki nem az nem.......
Ez nem kockáztatás.....
Aki nem akar az nem is lát semmi olyat ami nem az ö gyomrának való.....
A férjem azt mondta,ö nem vágja el a köldökzsinórt.Ès láss csodát még is elvágta.Büszke boldog apuka és férj!!!!!
Mert ma elhiteteik az anyukákkal,hogy a szülés könnyebb lesz,ha az orvosokon kívül van mellette valaki. Ez bagy az apa,vagy anyuka stb.
Ez csak hiszti és beképzelés,de divat.
Régen is szültek az asszonyok,akkor is voltak nehéz szülések,és semmit nem használt volna, ha van valaki mellettünk.
Én sem engedtem volna meg senkinek,hogy bent legyen,amikor szülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!