Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Flector-t fejfájás ellen? Mást?

Flector-t fejfájás ellen? Mást?

Figyelt kérdés
Kinek mit ajánlottak szoptatás idején tartós, kínzó fejfájás ellen?
2010. júl. 1. 05:48
 1/10 anonim ***** válasza:
napi 2 algopirint szedhetsz. Flectort ne, nem is fajfájásra való, meg szoptatás alatt egyébként sem lehet.
2010. júl. 1. 06:18
 2/10 A kérdező kommentje:

Flectort szedtem a terhességem előtt, csak attól múlik el a fejfájásom: makacs migrénes jellegű. Mindig van itthon.

Algopyrint csak receptre adnak, az orvoshoz nem tudok elmenni a babától, más ötlet esetleg, ami nem vényköteles, de hatásos?

2010. júl. 1. 06:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de csak algopyrint szabad! Azt is mértékkel. Ha nem hiszel nekünk, kérdezd meg az orvosod. Vagy ha mást akarsz szedni, akkor ne szoptass. Nekem a nőgyógyászom írta fel.

Olyan pedig nincs, h nem tudsz otthonról kimozdulni a babától. Ha kell, vidd magaddal. Jó idő van, az anyatej meg amúgy is védi. De ha még nincs egy hónapos és félted, akkor arra az 1 órára rábízod a családra. A dokit fel kell hívni, elmondod neki, h csak a receptért ugranál be. Kiírja előre. Vagy ha feltétlenül otthon akarsz maradni, akkor azt mondd a dokinak, h XY ugrik be érte.

De ha migrénes vagy, akkor gondolom a terhesség alatt is volt. Akkor mit szedtél? Mit javasolt az orvosod? Mert kb. most is azt lehetne szedni.(de ezt kérdezd meg!)

2010. júl. 1. 08:28
 4/10 A kérdező kommentje:

Algopyrint pont hogy nem szedhettem a terhesség alatt, hanem Panadolt.

Érdekelt, másnak mit ajánlottak, hátha van valami hatásosabb gyógyszer, amit szoptatás alatt is lehet alkalmazni.

De közben megkaptam az utasítást a gyerekorvostól: Rubophen, Nurophen.

Az pedig ne ítélkezzen más felett, akinek nem fájt még így a feje. Örüljön neki. Biztos nem poénból akarok gyógyszert szedni.

2010. júl. 1. 08:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan szedhetsz Flektort,nekem is csak az mulasztja el a fejfájásomat.Szoptatok egyébként,a babámnak semmi baja.Olvasd el a betegtájékoztatót,ott irja,hogy minimálisan megy csak át az anyatejbe.
2010. júl. 1. 09:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnállak. Nekem pont a szoptatás hozta a migrént. Heti egyszer 3 nap. Hányással, kórházzal.

Csak algopirint adtak, papaverinnel, B6-tal.

Így kínlódtunk 17 hónapig.

Most választottam el pont a migrén miatt, azóta relpaxot szedek.

Írj, ha van kérdésed!

2010. júl. 1. 09:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2010. júl. 1. 11:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is migrénem van. Flector port NO-Spa tablettával 8 óránként 1 "adagot" lehet szedni. 3 orvos azonos véleménye ez. :) Nyugi! Vedd csak be! Jobb egy mosolygós anya, aki gond nélkül ellátja a babót, még ha egy kis mennyiségű cuccot kap is anyatejen keresztül, mint egy fájdalomtól elgyötört mogorva "zombi", aki még saját magát se bírja elviselni! :)

2 gyerekes anyuka ( egyik gyerkőcnek se lett baja ... )

2010. júl. 3. 16:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tanácsot és a megértést is!!!
2010. júl. 4. 08:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondta a gyermekorvos, hogy rubophent szabad mert azt szedhetik gyerekek is .Akkor volt 2 hónapos a babám.Bár énis a flectoron gondolkozom most , de én fogfájás miatt.
2012. ápr. 19. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!