Flector-t fejfájás ellen? Mást?
Flectort szedtem a terhességem előtt, csak attól múlik el a fejfájásom: makacs migrénes jellegű. Mindig van itthon.
Algopyrint csak receptre adnak, az orvoshoz nem tudok elmenni a babától, más ötlet esetleg, ami nem vényköteles, de hatásos?
Sajnálom, de csak algopyrint szabad! Azt is mértékkel. Ha nem hiszel nekünk, kérdezd meg az orvosod. Vagy ha mást akarsz szedni, akkor ne szoptass. Nekem a nőgyógyászom írta fel.
Olyan pedig nincs, h nem tudsz otthonról kimozdulni a babától. Ha kell, vidd magaddal. Jó idő van, az anyatej meg amúgy is védi. De ha még nincs egy hónapos és félted, akkor arra az 1 órára rábízod a családra. A dokit fel kell hívni, elmondod neki, h csak a receptért ugranál be. Kiírja előre. Vagy ha feltétlenül otthon akarsz maradni, akkor azt mondd a dokinak, h XY ugrik be érte.
De ha migrénes vagy, akkor gondolom a terhesség alatt is volt. Akkor mit szedtél? Mit javasolt az orvosod? Mert kb. most is azt lehetne szedni.(de ezt kérdezd meg!)
Algopyrint pont hogy nem szedhettem a terhesség alatt, hanem Panadolt.
Érdekelt, másnak mit ajánlottak, hátha van valami hatásosabb gyógyszer, amit szoptatás alatt is lehet alkalmazni.
De közben megkaptam az utasítást a gyerekorvostól: Rubophen, Nurophen.
Az pedig ne ítélkezzen más felett, akinek nem fájt még így a feje. Örüljön neki. Biztos nem poénból akarok gyógyszert szedni.
Szia!
Nagyon sajnállak. Nekem pont a szoptatás hozta a migrént. Heti egyszer 3 nap. Hányással, kórházzal.
Csak algopirint adtak, papaverinnel, B6-tal.
Így kínlódtunk 17 hónapig.
Most választottam el pont a migrén miatt, azóta relpaxot szedek.
Írj, ha van kérdésed!
Nekem is migrénem van. Flector port NO-Spa tablettával 8 óránként 1 "adagot" lehet szedni. 3 orvos azonos véleménye ez. :) Nyugi! Vedd csak be! Jobb egy mosolygós anya, aki gond nélkül ellátja a babót, még ha egy kis mennyiségű cuccot kap is anyatejen keresztül, mint egy fájdalomtól elgyötört mogorva "zombi", aki még saját magát se bírja elviselni! :)
2 gyerekes anyuka ( egyik gyerkőcnek se lett baja ... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!