DEBRECENBEN lehet anyatejet leadni? Hogy működik?
Szia!
Persze, hogy lehet! :)
A Miklós utcán (Piac u. felőli végén - ahol van az a virágbolt, ott kell kb. vele szemben bemenni, de ki van írva, bent meg ki van táblázva) van az anyatejgyűjtő állomás, oda menj be, és elmondanak mindent.
Az anyatej mindig kevés, a rászoruló baba meg sok, úgyhogy nagyon fognak örülni neked!!
A védőnőd is biztos tud segíteni, de ott a gyűjtőhelyen 100 %-os infókat fognak adni.
21 hós kislány anyukája (én sajnos nem tudtam szoptatni, így mi innen kaptunk anyatejet)
Első körben keresd meg a védőnődet és a háziorvosodat.
A háziorvos fog felírni neked beutalót vérvételre (Hepatitis B, HIV, szifilisz), székletmintát kell leadnod tenyésztésre az ÁNTSZ-nél, bőrgyógyásztól is kell negatív lelet, és friss tüdőszűrő-lelet kell. Ezekkel a negatív leletekkel kell elmenned az anyatejgyűjtőbe.
Igazság szerint Nyíregyházi vagyok, de azt hallottam, hogy ide is eljönnek érte, erre lennék igazából kíváncsi.
Esetleg tel.számot tudnátok adni amin érdeklődhetnék?
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!