Az urtica urens ch5 homeopátiás bogyót meddig kell szedni a szoptatás alatt? Hány napig/hétig?
Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 08:25
1/2 anonim válasza:
Én a szülés utáni nap kezdtem el szedni napi 3*3.Mellé sok folyedékot ittam+kecskerutafű teát. A bogyóból 3 dobozzal szedtem be.
2/2 anonim válasza:
Csak akkor kell szedni, ha úgy érzed, hogy nincs elég tejed. Mellette sok folyadékot kell inni, enni kell rendesen és eleget pihenni, mert ezek mind befolyásolják a tejtermelést.
Ha már úgy érzed, hogy megnőtt a tejed mennyisége, akkor az urtica urens-t abba KELL hagyni! Ha nem hagyod abba, visszafelé sülhet el a hatása és egy idő után csökkeni fog a tejmennyiség. Aztán ha megint kevésnek érzed a tejet, újra lehet szedni, de megint csak addig, amíg nem érzed, hogy több a tejed. Szóval akarhány kúrát csinálhatsz így, de folyamatosan , megszakítás nélkül ne szedd! Én azt javaslom egyébként, hogy 2-3x 5 golyócskát szedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!