Ehetek görögdinnyét szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
A védőnőm azt mondta,hogy sárgadinnye tilos,és a görögdinnye sem tesz túl jót egy 1hónapos picinek.Én viszont nagyon kívánom a görögdinnyét.Persze,ha nem lehet,akkor nem eszem.2008. júl. 22. 14:19
1/4 anonim válasza:
egyél!
Semmi bajod nem lesz és a babának sem , a magokat ne edd meg, mert az felfujódást okoz, de maga a dinnye szinte sima tiszta víz és kis gyümölcscukor..semmi egyéb.
2/4 anonim válasza:
Nekem 2 hónapos a babám én mind a kettő félét eszem de semmi baja nincs a babámnak.
3/4 anonim válasza:
Állítólag hasmenést okozhat. Nekünk nem okozott. Sőt...örültem volna a kakának.......
Judy
4/4 anonim válasza:
Szia. Egyél nyugodtan. Az én babám 2 hós és naponta eszem mindkét dinnyefajtát kuty abaja. Egészségedre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!