Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit kell csinálni, hogy NE...

Mit kell csinálni, hogy NE legyen majd tejem?

Figyelt kérdés

2013. nov. 6. 09:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ha nem tul intim, megkerdezhetem h miert valasztjatok inkabb a tapszert? Csak kivancsisagbol erdekel, miert dont igy egy edesanya...
2013. nov. 6. 11:47
 12/26 A kérdező kommentje:
Kényelmi szempontok miatt leginkább és elítélendő-e vagy sem,de undorodom a szoptatástól.
2013. nov. 6. 12:07
 13/26 anonim ***** válasza:
63%

Nincs túlzott összefüggés a szülés utáni depresszió és a szoptatás között.

Ha a kérdezőnek ez felel meg,akkor így csinálja.Senki nem ítélkezhet felette.

2013. nov. 6. 12:24
 14/26 anonim ***** válasza:
71%

Annyival viszont nagyon nagy segítségére lennél a babádnak, ha legalább a kolosztrumot odaadnád neki. Ez csak 1-2 nap szoptatást jelentene.

Ha meg tudnád fogalmazni, mi a viszolygás oka, nem lehetséges, hogy le tudd küzdeni? Én 3 gyereket szoptattam, a legkisebbet még most is, viszont mindhármat tápszereztem is az elején. Nekem sokkal kényelmesebbnek tűnik a szoptatás, mint a tápszerezés a maga időigényességével, sterilitásával, gondosságával. Volna kedved szopis tanácsadóval beszélgetni csak úgy, kötöttségek nélkül? Van itt a fórumon egy xStefix nevű lány, aki abszolút profi és saját tapasztalata is van tápszerrel és szoptatással kapcsolatosan is. Ha nem, akkor nem, természetesen Te döntesz. Sok boldogságot a babához!

2013. nov. 6. 13:05
 15/26 anonim ***** válasza:
72%
Én csak 2 hétig tudtam szoptatni a babámat folyamatos tejlázak voltak és váltottunk a tápszerre. Egy kicsit fejjél le belőle hogy ne feszítsen és vizes ruhát tegyél rá nekem 1 hét alatt elapadt bár nagyon kevés 30 ml tejem volt csak. De az előtejet had szopja ki a babád még a kórházba ez nagyon fontos neki aztán ha hazajöttök el tudsz apasztani. A BEBA tápszerek nagyon jók nem fogja meg a hasát az újszülöttnek és van benne bifidus. Jó babázást!
2013. nov. 6. 13:15
 16/26 anonim ***** válasza:
26%

13-as, hogy tudod ezt ide a kérdező szeme elé vetni ezt a kérdést???? Egy várandós nőnek ilyet linkelni lelketlenség.

A szívem szakad meg az olvasottak láttán, kérdező, kérlek eszedbe se jusson megnyitni a linket.

Sok boldogságot kívánok a babához!

2013. nov. 6. 13:39
 17/26 anonim ***** válasza:
78%

Ha jó fej az orvosod, és nem ítéli el a nem szoptató anyukákat, akkor ír majd gyógyszert, pl. Bromocriptint. Nem mindenkinél vannak durva mellékhatásai, nálam nem voltak. (nem szoptatási időszakban szedtem, még mielőtt letámadna valaki).

Viszont, a kényelmi szempontot nem értem. Szerintem borzalmasan nem kényelmes tápszerezni, tudom, mert 7 hós kora után én is ezt csináltam (mosogatás, fertőtlenítés, adagolás, melegítés, tartani a cumisüveget, míg a gyerek végre hajlandó lesz enni.). De aztán ti tudjátok, én csak mondom.

2013. nov. 6. 14:53
 18/26 anonim ***** válasza:
67%
Úgy, hogy az élet nem csak lányregény
2013. nov. 6. 15:00
 19/26 anonim ***** válasza:
49%

18: nem csak olyan kényelmi szempont van,hogy anyuka ráér egész nap,de nincs kedve szoptatni.

Nem tudhatjuk,nem kell-e egyből visszamennie dolgozni,és nagyszülő fog a gyerekre vigyázni pl.Vagy viszolyog az egésztől.Jobb a tápszer mint egy stresszelő anyuka.

2013. nov. 6. 15:07
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha jol latom toroltek, a hala jo istennek!!!!
2013. nov. 6. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!