Mit kell csinálni, hogy NE legyen majd tejem?
Nincs túlzott összefüggés a szülés utáni depresszió és a szoptatás között.
Ha a kérdezőnek ez felel meg,akkor így csinálja.Senki nem ítélkezhet felette.
Annyival viszont nagyon nagy segítségére lennél a babádnak, ha legalább a kolosztrumot odaadnád neki. Ez csak 1-2 nap szoptatást jelentene.
Ha meg tudnád fogalmazni, mi a viszolygás oka, nem lehetséges, hogy le tudd küzdeni? Én 3 gyereket szoptattam, a legkisebbet még most is, viszont mindhármat tápszereztem is az elején. Nekem sokkal kényelmesebbnek tűnik a szoptatás, mint a tápszerezés a maga időigényességével, sterilitásával, gondosságával. Volna kedved szopis tanácsadóval beszélgetni csak úgy, kötöttségek nélkül? Van itt a fórumon egy xStefix nevű lány, aki abszolút profi és saját tapasztalata is van tápszerrel és szoptatással kapcsolatosan is. Ha nem, akkor nem, természetesen Te döntesz. Sok boldogságot a babához!
13-as, hogy tudod ezt ide a kérdező szeme elé vetni ezt a kérdést???? Egy várandós nőnek ilyet linkelni lelketlenség.
A szívem szakad meg az olvasottak láttán, kérdező, kérlek eszedbe se jusson megnyitni a linket.
Sok boldogságot kívánok a babához!
Ha jó fej az orvosod, és nem ítéli el a nem szoptató anyukákat, akkor ír majd gyógyszert, pl. Bromocriptint. Nem mindenkinél vannak durva mellékhatásai, nálam nem voltak. (nem szoptatási időszakban szedtem, még mielőtt letámadna valaki).
Viszont, a kényelmi szempontot nem értem. Szerintem borzalmasan nem kényelmes tápszerezni, tudom, mert 7 hós kora után én is ezt csináltam (mosogatás, fertőtlenítés, adagolás, melegítés, tartani a cumisüveget, míg a gyerek végre hajlandó lesz enni.). De aztán ti tudjátok, én csak mondom.
18: nem csak olyan kényelmi szempont van,hogy anyuka ráér egész nap,de nincs kedve szoptatni.
Nem tudhatjuk,nem kell-e egyből visszamennie dolgozni,és nagyszülő fog a gyerekre vigyázni pl.Vagy viszolyog az egésztől.Jobb a tápszer mint egy stresszelő anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!