Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet-e a cerazette-től?

Lehet-e a cerazette-től?

Figyelt kérdés
11hete szültem. 2hete szedem a cerazette-t s 1 hete megjött a menszim s még mindig tart elég rendesen. a fogamzásgátlótól lehet ez?
2009. okt. 8. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet bizony. Úgy látszik, Te is ahhoz a csapathoz tartozol, akihez én. Nekem még hónapok múltával is azt csinálta, hogy hetekig véreztem, bár nem túl erősen. Fél évig szedtem, hátha csak az kell, hogy beálljon, de aztán hagytam a francba, új adagot nem írattam ki. Mivel még most is szoptatok (21 hó), nem volt egyszerű megoldani a védekezést, de fél évvel később mi úgy gondoltuk, nem is védekezünk tovább, hátha jön a kistesó. Jöttek is. Örültünk. Elmentek. :( Most megint vigyázni kell, de nem íratom ki ezt a gyógyszert semmiképp sem, mert nekem nagyon nem vált be. Ha jól tudom, csak két féle gyógyszer van a szoptatási időszakra és ezek eléggé hasonlóak egymáshoz, bár meglehet, hogy neked:

1. idővel beáll a rendszer és nem csinál tovább ilyen kavarásokat

2. a másik gyógyszer épp csak annyival másabb, ami Neked tökéletesen megfelelhet akár

3. lehet, hogy a Te dokid tud még valami más tuti tippet.

2009. okt. 8. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem 4 éve szintén ez volt.Egy hétig megvolt aztán egy hétig nem és ezt váltogatta.Majd abbahagytam és félévenként egyszer jött meg,de aztán kiderült,hogy PCO-s vagyok.Lehet,hogy nem Én vagyok a legjobb példa,de gondoltam leírom a tapasztalatomat.
2009. okt. 8. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Én két hónapig folyamatosan véreztem és pecsételtem a Cerazette-től. Vártam, hátha beáll, de aztán abbahagytam. Amúgy se sok idő (és kedv) volt a házaséletre....:)
2009. okt. 8. 14:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. még várok egy darabig s ha nem változik semmi akkor doki. majdcsak mondd valamit.pedig jó drága bogyó, lehetne mellékhatásmentes:)
2009. okt. 8. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem semmi problémám nincs és nem volt a Cerazette-től. Amióta szedem (több mint 7 hónapja) még nem menstruáltam, a tejem sem lett tőle kevesebb.

Amúgy szerintem lehet a fogamzásgátlótól, nem mindenkinek tolerálja a szervezete. A helyedben egy kicsit várnék, hátha rendeződik.

2009. okt. 12. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ezt szedtem, de nekem sem okozott semmi problémát, sőt! A gyerek fél éves korától szedtem két éves koráig, amíg szoptattam, és csak valamikor a végefelé jött meg először a mensim, addig semmi. Ez biztos egyénfüggő is, és lehet, hogy nekem amúgy sem jött volna meg addig. Szerintem is menj dokihoz, ha nem áll be a ciklus, lehet, hogy nem is ad megfelelő védettséget.
2009. okt. 12. 18:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a múlt hónapban ugyanígy jártam, mint Te. 1 hét szedés után el kezdtem vérezni és csak 8 nap múlva maradt abba. Azóta semmi, vagyis 1 hete kezdtem el szedni a második levelet, de még nem jött meg...

Szerintem még várj egy kicsit és ha bizonytalan vagy a szedésével kapcsolatban, keresd fel újra a dokidat!

2009. okt. 12. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!