Lehet-e a cerazette-től?
Lehet bizony. Úgy látszik, Te is ahhoz a csapathoz tartozol, akihez én. Nekem még hónapok múltával is azt csinálta, hogy hetekig véreztem, bár nem túl erősen. Fél évig szedtem, hátha csak az kell, hogy beálljon, de aztán hagytam a francba, új adagot nem írattam ki. Mivel még most is szoptatok (21 hó), nem volt egyszerű megoldani a védekezést, de fél évvel később mi úgy gondoltuk, nem is védekezünk tovább, hátha jön a kistesó. Jöttek is. Örültünk. Elmentek. :( Most megint vigyázni kell, de nem íratom ki ezt a gyógyszert semmiképp sem, mert nekem nagyon nem vált be. Ha jól tudom, csak két féle gyógyszer van a szoptatási időszakra és ezek eléggé hasonlóak egymáshoz, bár meglehet, hogy neked:
1. idővel beáll a rendszer és nem csinál tovább ilyen kavarásokat
2. a másik gyógyszer épp csak annyival másabb, ami Neked tökéletesen megfelelhet akár
3. lehet, hogy a Te dokid tud még valami más tuti tippet.
Nekem semmi problémám nincs és nem volt a Cerazette-től. Amióta szedem (több mint 7 hónapja) még nem menstruáltam, a tejem sem lett tőle kevesebb.
Amúgy szerintem lehet a fogamzásgátlótól, nem mindenkinek tolerálja a szervezete. A helyedben egy kicsit várnék, hátha rendeződik.
Én a múlt hónapban ugyanígy jártam, mint Te. 1 hét szedés után el kezdtem vérezni és csak 8 nap múlva maradt abba. Azóta semmi, vagyis 1 hete kezdtem el szedni a második levelet, de még nem jött meg...
Szerintem még várj egy kicsit és ha bizonytalan vagy a szedésével kapcsolatban, keresd fel újra a dokidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!