Olyan bénán szopizik a fiam. Hogyan segíthetnék neki? Én már kivagyok tőle.
Figyelt kérdés
Ott van a cici a szájában, de nem kapja be, nem zárja össze a száját. Csak keresi, keresi... Sokszor már "mérgében" el is sírja magát. Hiába nyomom egy kicsit össze a bimbóudvart, hogy könnyebb legyen bekapnia, semmit nem ér. Segítsetek, mert még csak 1 hónapos és sokáig szeretném szoptatni.2013. máj. 27. 11:31
1/17 anonim válasza:
lehet em kajás akkor nem szokott ráharapni. ha viszont kajás olyan mint a vipera olyan gyors azonnal rácuppan
2/17 anonim válasza:
nekünk az elejétől fogva ez volt. sajnos tápis lett. .. :(
3/17 anonim válasza:
Ha nem megy fejd le, és add cumisüvegből, így is lehet jó sokáig anyatejet adni.
4/17 anonim válasza:
Na az enyém is ilyen volt. Bimbóvédővel nem próbáltad? Hátha azzal megy neki. Nekünk nem sikerült, szóval én fejtem neki (1 éves koráig).
5/17 anonim válasza:
Nalunk is ez van. Ha megis nagynehezen racuppan akkor meg csillagokat latok annyira faj. Nekunk a bimbovedo bevalt es tej is van szerencsere igy nem tervezunk leszokni a bimbovedorol. Neki is es nekem is konnyebb! Sot, enelkul mar lehet feladtam volna...
6/17 A kérdező kommentje:
Igazából én már 11 hónapig szoptattam az első gyerekemet, ezért gondolom nem a mellemmel van a gond. Bimbóvédőt még nem próbáltam, de amúgy a cuminál is előfordul ez a dolog. Egyszerűen nem tud ráharapni. Vagy lehet, hogy 5 perc allatt már ki is szívja magának ami kell és a komfort szopit meg nem igényli? Na de ilyen pici még, és ilyen gyorsan eszik?
Arra is gondoltam, hogy esetleg le van nőve a nyelve. Azt én észreveszem, vagy csak orvos látja? A kórházban észrevették volna?
2013. máj. 27. 13:26
7/17 anonim válasza:
nekünk is erre fogta a védőnő. felcsípték a nyelvét, de semmivel sem lett jobb, sőt, mivel neki fura volt, még rosszabb lett.
8/17 A kérdező kommentje:
És meddig szopizott? A cumisüveggel nincs gondja? Hasfájós így is?
2013. máj. 27. 15:05
9/17 anonim válasza:
jah, és miskolcon a kórházban nem nézik, még fel is hívtuk őket.
10/17 anonim válasza:
3 hetes koráig küszködtünk, azóta csak tápis. cumisüveggel nem látok gondot, viszont a cumi kipotyog a szájából, nehezen kap rá, bár javulni látom a helyzetet. most 2 hós lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!