Szoptatás alatt ihatok bolti zacskós kakaót és ehetek "pick" szalámi félét?
nem,az füstölt
(már bocs,de nem én találtam ki ezeket h nem szabad enni)
Hát, én 5 hónapig egy korty tejet sem ihattam és nem ehettem tejszínt, yoghurtot, kefírt, tejfölt, lágy sajtot, mert a Fiam visított a hasfájástól, a popsija pedig lángolt, olyan vörös volt. Most 6 hónapos és még most is nagyon meg kell gondolnom, hogy aktuális napon éppen melyik tejterméket vegyem magamhoz. Ezen kívül még egy csomó dlogra érzékeny (volt) a babám pocija, így le kellett mondanom többek között a krumpliról, a paprikáról, a sütőtökről, a K betűs zöldségekről, a narancsról és egyéb citrusokról. Tehát könnyen beszél az, aki odavágja, hogy ilyen erővel levegőt se vegyél! Ha a babád érzékeny rá, akkor felejtsd el a tejtermékeket vagy hallgathatod, ahogy üvölt a fájdalomtól. Ha nem érzékeny, akkor egészségedre! De ez sajnos csak akkor fog kiderülni, ha kipróbálod!
A szalámik mehetnek nyugodt szívvel, csak ne sokat, mert elég fűszeresek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!