Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, hogy ne legyen tejem?

Mit tegyek, hogy ne legyen tejem?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék majd szoptatni és tudni szeretném,hogy mit tehetek az ellen,hogy ne legyen tejem.

Hány nap alatt tudom teljesen elapasztani?

Mit csináljak majd,hogy teljesen elapadjon?

2012. ápr. 14. 14:32
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
16%
Miért nem akarsz szoptatni?
2012. ápr. 14. 14:35
 2/45 anonim ***** válasza:
13%
hát gyönyörű vagy... ismerek ilyet a ki a tápszert dugiban keverte a kórházban csak hogy ne kellejen szoptatnia... És miért nem akarsz??
2012. ápr. 14. 14:37
 3/45 anonim ***** válasza:
37%
Be fognak gyulladni a melleid.
2012. ápr. 14. 14:38
 4/45 anonim ***** válasza:
20%

:S

Én meg mindent megtettem, hogy tudjak, a fiamat 2 hétig, a lányomat másfél hónapig tudtam, mert nem volt tejem.

A melleim sem lettek szatyor formájúak, ugyanolyanok, mint amikor még nem volt gyerek.

19 hkm

2012. ápr. 14. 14:39
 5/45 anonim ***** válasza:
41%

Hát, ha már nem akarsz szoptatni (vajon miért???), akkor beszélj a dokiddal, biztos kapsz vmilyen gyógyszert. Lehet, hogy szülés után ömleni fog a tejed, azt meg ne tudd meg,milyen, ha bedurran a melled.

Remélem, nem a melled félted, hanem eü oka van...

2012. ápr. 14. 15:09
 6/45 anonim ***** válasza:
44%

Van homeopátiás szer is. Ezt onnan tudom, hogy kisebb hígításban tejszaporító hatású, urtica urens golyó.

Ha ennyire ellene vagy a dolognak, és van egy kis "szerencséd", akkor olyan alkat vagy, akinél csak úgy be sem fog indulni.

Nem tartozik ide, de úgy bánt mikor ilyeneket olvasok, és közben majd megveszek, hogy legalább még pár hónapig kitartsunk valahogy, és ne csak tápszeren nőjön fel a kicsim.

2012. ápr. 14. 15:16
 7/45 A kérdező kommentje:

Nem akarok majd szoptatni,ennyi.Nem hiszem,hogy meg kéne indokolnom,hogy miért döntöttem így.

A tápszer nem méreg,azt is a babák táplálására találták ki.

2012. ápr. 14. 15:20
 8/45 anonim ***** válasza:
31%
Én szeretnék szoptatni, de alig van tejem. Ha ennyire nem akarod lehet, hogy pszichésen be sem indul igazán.
2012. ápr. 14. 15:37
 9/45 anonim ***** válasza:
42%
És köszönöd a válaszokat is, igaz ? :)
2012. ápr. 14. 15:44
 10/45 anonim ***** válasza:
26%
Akkor miért nem fejed le? Így szoptatnod sem kell és a gyerekkel is jót teszel.
2012. ápr. 14. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!