Meddig tart még ez az állapot? Hogy vészeljük át minél könnyebben? Tényleg elmúlik magától?
Igen,a hasfájás általában késő délután kezdődik,és eltarthat estig,nálunk az Infacol vált be,és 2 hétig tartott a hasfájás!
Fürdés után legalább fél órát tornáztasd!
Kitartás!
Próbálok kitartani. Csak olyan kétségbeejtő ahogy sír. Ennél még csak az a kétségbeejtőbb, hogy nem tudom megszoptatni, pedig úgy kéri szegény. :(
A tornát kipróbálom. Köszönöm.
Szia!
Nagyon figyelj arra, hogy te mit eszel!!! Nekünk a hasfájás egy éjszaka volt csak, akkor megfogadtam, hogy soha többé nem eszem olyat, amivel bántom az ő hasát.
Nagyon - nagyon leszűkült az étrendem, de soha többé nem fájt a hasa. (+ délelőtt és este kapta az Infacolt 3 hónapos koráig)
Most 8 hónapos, de még mindig megválogatom, hogy mit eszem.
Nagyon úgy tűnik,hogy szegénykémnek a pocakja fáj :( Kisfiam is hasfájós volt és az a 3 hónap borzalmas míg elmúlik náluk.Semmi nem vált be pedig mindent kipróbáltunk,talán ami enyhítette az a homeopátia volt.Próbáld este fele tornáztatni,hátha jobb lesz.
Kitartást és sok türelmet kívánok ehhez a nehéz időszakhoz!
Köszönöm a tanácsokat, tippeket. Tegnap már úgy sírt szegényem, hogy folyt róla a verejték, vagy 2 órán keresztül. :( Tornáztattam én, meg mindent csináltunk, de nem segített. Az étkezésemre mindig is figyeltem, semmi puffasztót nem merek enni, nem kockáztatom meg. Egy anya aki már látta ilyen keservesen sírni a babáját szerintem kibírja ezt a pár hónapot. A furcsa az, hogy eddig nem volt hasfájós a kisfiam, elmúlt egy hónapos amikor kezdődött.
Istenem, ma úgy tűnik megtört a jég. Már rettegve ültem le a szoptatós fotelba, előtte lefejtem 15 ml tejet, ahogy javasolta az egyik kedves válaszadó. Görcsösen figyeltem az órát, ahogy múlnak a percek, hogy mikor kezd keserves sírásba a kisfiam. Csodák csodájára végig szépen evett, semmi fájdalom nélkül. A végén akkora robajjal és széllel jött ki belőle a cucc, hogy még a háta közepe is kakis lett. :) De mindent megért ez a pillanat, remélem minden este sikálnom kell a hátát. Majdnem sírtam a megkönnyebbüléstől, olyan jó volt látni este is jókedvűnek a kis drágámat.
Drukkoljatok, hogy minden esténk ilyen legyen a jövőben.
Nalunk is ez volt, vlsz kolika/ hasfajas ahogy tobben is irtak. Nalunk Infacol ill te sem segitett, csak az ido ill az hogy furdes utan lefejt tejet adtam neki uvegbol!
Sok sikert, es kitartas, hidd el jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!