Tápszer helyett bolti tej?
egyik rokonoméknál van 2 gyerek. a kicsi még csak 6 hós. örökké elcsesznek minden pénzt, és nincs még a tápra sem nekik. 3 napja voltak nálunk, persze pénzért, és akkor mondta a drága anyuka, hogy már a jóég tudja mióta szegény gyerek sima bolti tejet kap.
eddig nem volt semmi baja, de tegnap beállítottak, hogy a gyerek majdnem megfulladt, adjak nekik pénzt, mert menni kell a kórházba. megállapították, hogy szegényke allergiás, de azt hogy mire azt nem mondták, mert még nagyon kicsi. természetesen nem mondták a szülők, hogy mit eszik a gyerek.
azóta csak erre tudok gondolni, más sem jár a fejemben, mert nekem is van 2 gyerekem, de ha nem lett volna pénzem, inkább megvettem volna a tápszert, és én nem eszek.
szerintetek mi tévő legyek? nem szeretném, ha baja lenne annak a kicsinek. gondoltam szólok a védőnőnek, de nem akarom, hogy kiderüljön, hogy én voltam, mert abból írtó nagy veszekedés lenne. inkább mé az is elvállalnám, hogynevelem azt a csöppséget, mert ha tápra adok pénzt, nem biztos, hogy abból táp is lesz véve.
csak a gyerekeket sajnálom.
Szia!
Én mindenképpen szólnék a védőnőnek, akár kiderül, akár nem. Nekem úgy lenne tiszta a lelkiismeretem.
Feltétlen szólj a védönönek vagy a gyerekorvosnak!!
max.kérdd meg,hogy ne árulja el,hogy Te szóltál.
a pici babán csak így segíthetsz minél hamarabb.és mivel Te tudsz a dologról,segítened kell!
6 hetes baba anyukája
vedd meg a tápszert és azt vidd át. ez szörnyű, mert ha anyagilag nem bírja a szülő, akkor szóljon a védőnőnek és biztosan ki tudnak találni valamit. De a gyerekorvosnak ios szólhatsz és ő vagy értesíti a védőnőt vagy felírja a receptet és te kiváltod. De mindenképp kell valakit értesíteni, mert a bolti tej nem is tápláló. Így a kisbabának többször kell adni és ha allergiás lett az még nagyobb bajt hoz.
Remélem nem lesz gond...Majd írj, hogy mi volt.
vegyél egy pár doboz tápszert, hátha a szégyen motiválja őket
ha ez nem jön be, nincs irgalom, szólj a védőnőnek, gyámügynek
köszönöm a válaszokat!
lenne pénzük tápszerre, csak minden pénzt elszórnak, égeti a tenyerüket. anyuci márkázik, apuci meg disco-ba jár, ezért nem vettem eddig nekik, mert úgy gondolom, hogy mindennek van határa.
ebben a hónapban is 25 000 ft-omba kerültek,és már előre félek, mert jövő hónapban beköltöznek a mi településünkre albérletbe :S
valahogy be kell fejeznem a jótékonykodást, mert igazság szerint nem igazán tehetem ezt meg, meg hát van nekem is 2 gyerekem. csak azt a 2 kicsit sajnálom.
mégegyszer köszi a tanácsokat. ha lesz fejlemény megírom.
Szia.
Úristen,hogy lehet egy anya ilyen felelőtlen,hogy bolti tejet ad.
Még higítva sem adunk nem hogy töményen. Allergiás lehet meg minden.
Meg a baba sem fog megfelelően növekedni,fejlődni.
Hát ebben az esetben a gyámügyön is feljelenteném! Holnap után wiskys kenyeret ad a gyereknek, vagy begyógyszerezi, ha nem alszik??????
Mindenképpen szólnod kell valahol.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!