Lehet szoptatás során szénsavas üdítőt inni?
Figyelt kérdés
Annyira hozzá vagyok szokva és szinte csak azt tudom meginni.Ásványvíznél is csak a bubis jó.2008. márc. 3. 04:37
1/3 anonim válasza:
Nekem a védőnőm azt tanácsolta, hogy csak bubi nélküli ásványvizet, gyümölcslét igyak, mert felpuffasztja a babát a szénsavas. Ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, próbáld ki, hogy fáj e a pocija tőle, ha igen, pár napig ne igyál szénsavasat, és figyeld meg elmúlik-e. Szerintem minden babát más puffaszt ugyanúgy, mint a felnőtteknél. Én például nem tudom meginni a szénsavasat, mert minden bajom lesz tőle, ha nem tudok utána jókat böfizni. :) 39 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Ha nem víz helyett iszod állandóan, akkor lehet. Ezt azért írom így, mert én is ittam pl. fantát, nem lett semmi baj tőle, de azért azt látom, hogy manapság sokan víz helyett is üdítőt, bubis ásványvizet isznak. Ha te nem így fogyasztod, hanem mondjuk egy-két pohárral iszol egy nap, és nem is minden nap, akkor igyad nyugodtan. De már csak azért sem jó ezt ilyenkor túlzásba vinni, mert a szoptatás alatt gyakori a fogak romlása, a szénsav és a cukor erre csak rátesz egy lapáttal.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Sajna nem víz helyett innám :( Köszönöm
2008. márc. 4. 03:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!