Nem akarok (már) szoptatni! (? )
Nyugi!
Nekem is hasfájós volt mind a 3.
Úgy nyugodtak le valamennyire, hogy sétálgattam velük és közben "rázogattam" őket.
Szoptathatsz 2 óránként, de nem 45 perceket, hanem mondjuk negyed órát. Utána leveszed a ciciről és cumi vagy üvegben víz, tea.
TÚl korai lenne a szoptatást abbahagyni. A kisbabának is ártasz vele és a mellednek is!
Szerintem ne add fel.Az én babám is 2 óránként eszik pedig már 3 hónapos.A hasfájásra próbáld ki az espumizan cseppeket,és a masszázs is jót tesz a babának.Ez a nehéz korszak is véget ér egyszer.Fel a fejjel!Nekem az első gyerekem tápszeres volt és attól szenvedett.Kipróbáltunk vagy 5-6 féle tápszert mire bevált valamelyik.Tehát az sem garancia hogy jó lesz és nem fog fájni a hasa.Próbáld a 45 perc alatt többször büfiztetni,kis pihenőt tartani ez jó a cicidnek is.Nekem nagyon jó volt amikor így ki volt a mellem,hogy meleg vízzel(nem forróval) letusoltam.Sőt volt egy időszak amikor nem váltott mellből szoptattam a babám hanem egy szopi alatt mindkét cicit megkapta.Nekem bejött,mindkét mellből 10-10 percig szopizott.Amikor elég lett a tejem visszatértem az egy cicire.Egyébként az is lehet hogy most van a babádnál a fejlődési ugrás ezért kell neki a több tej.A hasfájás 3 hónapos kora körül elmúlik!Fel a fejjel kitartás!
3 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!