Mi érv szól a tápszer mellett?
Mivel szemben részesítik előnyben?
Piciknél anyatejjel szemben? Mert nincs elég tejük, és muszáj pótolni.
Nagyobbaknál tehéntejjel szemben? Mert hiába nem tejérzékeny a gyerek, még 1,5 évesen is meghajtja a tehéntej (pl. az én kisfiamat).
Úgy értem kisbabáknál anyatejjel szemben. Sokan akik nem szoptatnak-mert nem akarnak, vagy nem tudnak esetleg- úgy beszélnek a tápszerről, mintha egyenrangú lenne az anyatejjel. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy miben jobb a tápszer szerintük?
(nem provokáció, tényleg érdekel)
"vagy nem tudnak esetleg"
Ez sértő és provokatív!!!
Tápszeres baba anyukája. Igen, nem tudtam akkor éhen kellett volna halnia a gyereknek?
számomra ez kétélű dolog. az egyik az az anyuka, aki tényleg nem tud szoptatni, vagy pótolni kell sajna, az nem fogja azt mondani, hogy ugyanolyan jó, mint az anyatej, vagy jobb, csak nem tud mit tenni, viszont biztosan a legjobbat fogja adni a babának.
a másik az, aki nem akar szoptatni, mert ronda lesz a melle, vagy nem tudna cigarettázni, vagy eljárkálni otthonról, vagy azért, mert nem kell érte dolgozni mint az anyatejért, meg vigyázni rá, mit eszik-iszik. szóval az ilyen anyukáktól fogod azt hallani, hogy sokkal jobb a tápszer mint az anyatej. szerintem...
és ne haragudj, de nem a kérdésre válaszolsz. Miért háborodsz fel így?
Csak az érdekel, hogy aki azt mondja, h az anyatejnél jobb a tápszer, az miért mondja?
Te is ezt mondod? Szerintem nem, mivel szerettél volna szoptatni. Akkor nem is vonatkozik rád. Nyugodj meg inkább.
Miért kell állandóan előhozni a tápszer kontra anyatej témát? Miért kell állandóan a "vagy nem tud szoptatni" dolgokkal csesztetni az embert? Miért gondolod, hogy a tápszer rosszabb, mint az anyatej? (mert igenis azt gondolod, ha ilyen kérdést teszel fel)
Van aki azt hiszi egyenesen az ördög műve és az istennek sem adná, és jön a "nem szopik mit adjak helyette mert tápszert nem akarok, mert nagy feje, felpuffad stb stb" kérdések tömkelege. Keress csak rá, több oldalt fel fog dobni.
Miért nem lehet hanyagolni ezt a témát?
S igen van olyan jó!
Mert ha egy anyaistennő hiába tud szoptatni, ha nem él egészségesen, nem eszik megfelelő vitaminokat, nem táplálkozik rendesen akkor honnan a fenéből szedje a gyerek ami neki szükséges, hiába szopik!
Mert ha egy anyaistennő hiába tud szoptatni, ha mellette bagózik és iszik azzal árt a gyerekének!
De persze csak és kizárólag a tápszeres a bűnös és a megvetendő!
Szóval hagyjuk már jó?
és miért húzod fel magad ennyire? én biztosan nem lennék ilyen ideges egy témára, ha nem lenne lelkiismeret furdalásom/vaj a fülem mögött....
de mindegy is.........
higgadj le szerintem.........!!!!!!!!!!!
ja, és szerintem most te sértegetted és provokáltad a szoptató anyukákat "anyaistennő"
vagy tévednék????????!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!