Melyik a leghatásosabb tejszaporító tea?
Off: második válaszoló, ez tényleg komoly kérdés?
Kérdező, valóban vagy az egyik vagy a másik, én a more milk-et nem szedtem, helyette Herbalakt teát ittam. (nem laktoherb, az filteres, és fájt tőle a babám hasa, ez teafű, és nagyon bevált)
Off: persze, h komolyan kérdeztem. Miért él még mindenkiben a 30 évvel ezelötti "tápszer" fogalma? Ezeknek a mai tápszereknek már közük sincs ahhoz.
Nem vitatom, hogy az anyatej a legjobb, de ha elapad, nem kell azért ennyire görcsösen ragaszkodni hozzá...Némelyik tápszer gyanitom több és jobb a babának, mint némely anyukák táplálkozási szokásaibol képzödö tejecske.
Szoptatás -> saját tejes pótlás -> donor női tej adása -> és csak most a tápszer. Ez a helyes sorrend, tisztelt második válaszoló.
A mai tápszerek már tényleg jobbak, mint a 30 évvel ezelőttiek. - De pl. a Milupa épp most hívott vissza két típust, mert "túlontúl" jók voltak, túlzottan sok vitaminnal és ásványi anyaggal! Ez az anyatejjel ellenben soha nem történhet meg, ugye...
Mert a közhiedelemmel ellentétben, sem túl sok, de még túl kevés tápanyag sem szokott lenni az anyatejben, akármit is egyen az anyuka szoptatás alatt. Sokkal hamarabb lesz neki magának hiánybetegsége, mint hogy a baba "éhezzen".
Kérdező, a legfontosabb a gyakori inger, elsősorban a gyakrabb (igény szerinti) szoptatás, ennél hatékonyabb nincs! Mellette persze próbálkozhatsz ezzel-azzal (kifejezett szaporítószerrel valóban csak külön-külön), ha szükségét érzed - de erre mindenképp figyelj oda. Sok sikert! :)
De hát a more milkhez írják hogy lehet pluszban tejszaporító teát inni!
Akkor most mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!