Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elutasít a kislányom, alig...

Elutasít a kislányom, alig bírom megetetni, kétségbe estem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már lassan másfél hete alig bírom megetetni a lányom,a szopizások eddig szépen 2-3 óránként mentek, volt, hogy este azon aludt el. A héten alig bírtam megetetni. Egyszerűen elfordul, nem kell neki. Ha nagyon álmos, akkor meg bírom etetni, de napközben ez egyszerűen nem jön össze:-(

Mit tegyek, hogy minden olyan legyen, mint korábban? 5 hónapos

2010. dec. 12. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy a foga jön azért nem kell neki vagy menstruálsz...
2010. dec. 12. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy nem elég a tejed neki.
2010. dec. 12. 16:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem, még nem jött meg, és tejem is van, ahogy felvesszük a szopis helyzetet, máris sírni kezd:-( Alig eszik:-(
2010. dec. 12. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

Na én ezt mindkét gyerekemmel végig játszottam, a lányom olyan 3 hósan és 5 hósan csinálta ezt a fiam pedig olyan 4 hósan. Én már sírtam az idegtől...Végül a következő trükköket próbáltam meg : besötétítettem, illetve cumisüvegbe tettem egy kis enyhén cukrozott teát (pedig amúgy sose ittak mást a tejen kívül) és mikor rákapott a cumira és szívni kezdte (megérezte hogy finom ami benne van és hogy valójában éhes-szomjas)akkor gyors kicseréltem a cicire!!! Nem vették észre a trükköt szopiztak tovább a ciciből (persze addigra az már nagyon tele volt így jól jött is nekik a tej szóval megnyugodtak).

Próbáld ki szerintem ezt!!!

Esetleg ha nem akarsz teát tenni az üvegbe lefejhetsz egy kis anyatejet is bele.

2010. dec. 12. 16:53
 5/6 xStefix ***** válasza:
100%
2010. dec. 12. 18:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!Kipróbálom cumisüveges cselt, remélem bejön:-)

A linket is elolvastam, köszi szépen! Ha most szopi sztrájkol a lányom, akkor jó lenne ha engedne végre:-(De másfél hét nem sok sztrájkolni?

2010. dec. 12. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!