Elutasít a kislányom, alig bírom megetetni, kétségbe estem, mit tegyek?
Már lassan másfél hete alig bírom megetetni a lányom,a szopizások eddig szépen 2-3 óránként mentek, volt, hogy este azon aludt el. A héten alig bírtam megetetni. Egyszerűen elfordul, nem kell neki. Ha nagyon álmos, akkor meg bírom etetni, de napközben ez egyszerűen nem jön össze:-(
Mit tegyek, hogy minden olyan legyen, mint korábban? 5 hónapos
Na én ezt mindkét gyerekemmel végig játszottam, a lányom olyan 3 hósan és 5 hósan csinálta ezt a fiam pedig olyan 4 hósan. Én már sírtam az idegtől...Végül a következő trükköket próbáltam meg : besötétítettem, illetve cumisüvegbe tettem egy kis enyhén cukrozott teát (pedig amúgy sose ittak mást a tejen kívül) és mikor rákapott a cumira és szívni kezdte (megérezte hogy finom ami benne van és hogy valójában éhes-szomjas)akkor gyors kicseréltem a cicire!!! Nem vették észre a trükköt szopiztak tovább a ciciből (persze addigra az már nagyon tele volt így jól jött is nekik a tej szóval megnyugodtak).
Próbáld ki szerintem ezt!!!
Esetleg ha nem akarsz teát tenni az üvegbe lefejhetsz egy kis anyatejet is bele.
Köszönöm szépen a válaszokat!Kipróbálom cumisüveges cselt, remélem bejön:-)
A linket is elolvastam, köszi szépen! Ha most szopi sztrájkol a lányom, akkor jó lenne ha engedne végre:-(De másfél hét nem sok sztrájkolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!