Veletek történt már meg hasonló? Infó és kép alúl.
A hugom nálunk volt tegnap és a gyerekre hiába szólt sokszor, beállította a sarokba de ugyanúgy rosszalkodott és hisztizett. Végül ez lett az eredménye, és utána olyan lett a gyermek, mint akit kicseréltek. Persze sírt párr percig, de utána nem folytatta amit addig csinált.
Szóval a kép: [link]
Sajnos nekünk még nincsen babánk (bár nagyon szeretnénk) de másnál is csak ez állítja le a gyermeket?
Ki vágott rá ekkorát?
Nem, aki normálisan neveli kicsi korától a gyereket az nem tesz ilyet. Ez nem egy nevelési módszer hanem a szülő frusztrációjának a legrosszabb levezetése...
Nem kell ahhoz olyan nagyot odacsapni hogy nyoma legyen, és ha ez nem mindennapos akkor nem is lesz lelki sérült a gyerek. Igen, nálunk is volt már hogy csak ez használt. Lehet lepontozni, de egyik anya idegei sincsenek kötélből.
Én is kaptam gyerekkoromban, néha, és normális ember lett belőlem, és nagyon szeretem a szüleimet. Nem agyonverte, csak ráhúzott a fenekére egyet. Mit kell ezen cirkuszolni meg fényképezgetni?
Azt nem írtad hogy odacsapott, azért kérdeztem mert nem volt egyértelmű...
Hát nem semmi. Én így soha nem tudnám bántani a gyerekemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!