Anyukák! Tudtátok-e ezt? (elfenekelésről van szó)
"A fenekelés esetében ráadásul a testrészek közelsége miatt a fenékre mért ütések sokszor a nemi szerveket is stimulálják (az anális zóna eleve erogén), így az erőszak sokszor szexuálisan is felizgatja a gyereket, a szenvedés és öröm élménye összekapcsolódik, ami a későbbi szexuális életére is kihatással lehet"
Teljes cikk itt: [link]
Ti mit tapasztaltok ha elfenekelitek a gyereket?
Szerintem a kisgyerekek ezt nem tudják. Én még fenekelés közben csak síró gyermeket láttam (filmeken hálistennek), és olyat nem, amelyiknek orgazmusa lett volna. (Felnőtt filmekben viszont igen, a nőknek lehet tőle az).
Engem mogyorófavesszővel vertek el néhányszor gyerekkoromban, és nekem sem volt szexuális élményem ettől.
Szerinted ha a fájdalom nem okozna örömérzetet akkor miért csinálnák a szadomazok, meg egy normál sexben is van fenékre csapás stb...
èn személy szerint soha nem fenekelem el vagy ütök a gyerek kezére. A gyerek bármi féle megütését csak azért teszi az ember mert erösebb a gyereknél. nem sok anyuka fenekeli el a férjét mert az rosszat tett a tüzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!