Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 15 eves lanyom szerelmes a...

15 eves lanyom szerelmes a neveloapjaba? Mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés
5 eves kora ota a jelenlegi parommal vagyok,tehat igazabol O nevelte fel a lanyom. Most megis ferfikent tekint ra? Egyre durvabb a helyzet. Van erre megoldas?
2011. jún. 7. 11:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/117 anonim ***** válasza:
80%
Ugye ez csak valami8 vicc??
2011. jún. 7. 20:07
 32/117 A kérdező kommentje:
Aki ilyeneket csinal vagy mond,az eleg nagylany mar! Biztos erte megy az apja,de ha nem,akkor majd megoldja.nem erdekel. Majd rajon ezzel mit okozott maganak. Majdcsak talal egy masik f*szt maganak..mar bocsi,de amiket mondott, teljesen kicsinalt.
2011. jún. 7. 20:27
 33/117 anonim ***** válasza:
94%
A lányod remélem a rendőrségre megy. Basszus, úgy tűnik, te eddig burokban nevelkedtél, semmit nem láttál az életből! Lesznek még durvább problémáid is, és ha csak így tudod megoldani őket, meneküléssel, akkor nem lesz jó életed! Gondolom a lányod nem látott pszichológust! Kamasz, és ha ezzel túl is ment néhány határon, azt maximum 50%-ban lehet csak neki tulajdonítani, a többi a hormonok, stb. Egy pszichológus 10 perc alatt megoldotta volna a problémát, csak fel kellett volna emelni a hájas se_ggedet a kanapéról, és elmenni oda!!! És beigazolódott az, amit először mondtam: F*SZFEJ. Nem t'om hogy a f*szba tehetted ezt a SAJÁT gyerekeddel, azért vagy az anyja, hogy megpróbáld megbocsátani neki! Remélem az apja meg ő a rendőrségre mennek, nem haza, mert ilyet a TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN NEM tehetsz. Hivatalos eljárás van, de ez NEM AZ.
2011. jún. 7. 20:36
 34/117 anonim ***** válasza:
94%
Végigolvastam, amiket írtál. Hát, jó könnyen lemondtál félig-meddig még gyerek lányodról. Gyönyörű "megoldás", Te aztán példás anyuka lehetsz!
2011. jún. 7. 20:38
 35/117 A kérdező kommentje:
Hat ez nem olyan dolog,amit csak ugy meg lehet bocsajtani!! Nem fogja senki a rendorseget hivni. Beszeltem az apaval telefonon,elmeseltem neki mi tortent es nem jon a lanyaert. Azt mondta akkorat csalodott benne,hogy egy jo darabig biztos nem keresi. Itt ul a kapualjban a nagysagosasszony es sir,mostmar bezzeg visszajonne. Nem tudom beengedjem-e... Nem erdemli meg.
2011. jún. 7. 22:01
 36/117 anonim ***** válasza:
93%
Hát én most már megértem, miért van ez a lány össze zavarodva.A viselkedéséből annyi látszik, hogy mind a hárman lesz@rjátok!!!!Csak gratulálni tudok.Csak, hogy tudd, azért mert így viselkedik a lányod, azért te és a volt párod a felelős!!!Én nem értem, hogy miért kell ilyen embereknek gyerek!!!Persze, dobd ki, utána alázd is meg, így leszel igazi jó anya.
2011. jún. 7. 22:13
 37/117 anonim ***** válasza:
90%
Most már engedd be és szép nyugodtan üljetek le hárman (ha lehetne inkább négyen is) és beszéljétek meg a dolgot. Kiabálással semmire nem mentek. Ha kell vegyetek neki olyan eszközt amivel kielégíti a vágyait és nem más férfiak után fog leskelődni. Lehet irigyli tőled, hogy párkapcsolatban élsz vagy nem is tudom. Midenesetre beszéljétek meg a dolgot! Kitartás!
2011. jún. 7. 22:39
 38/117 anonim ***** válasza:
90%
És a kislány (mert 15 évesen még az...) ott ül kint a kapuban? Nem félted? Hááááát, lehet jobb is lenne neki egy intézet...
2011. jún. 7. 22:41
 39/117 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem két lehetőség van: A kérdező vagy egy unatkozó, szórakozó tizenéves,(és ezt merem remélni) vagy inkább ki se mondom a másikat, úgyis mindenki tudja mire gondolok.

De komolyan?! Ilyent??? Ez egyszerűen elképesztő, felháborító, kirakni a saját lányodat? Sok idiótaságot hallottam bár, de ez tuti toplistás!

2011. jún. 7. 22:59
 40/117 anonim ***** válasza:
91%
Ez egyszerűen nem lehet igaz!Valakinek nagy a fantáziája, mert egy anya ilyet nem tesz!Ha mégis, akkor nem érdemli meg az anya nevet!Ez az egész, nagyon bízom benne csak egy hülye gyereknek a piszkos fantáziája.
2011. jún. 8. 06:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!