Nemrég kezdték gyermekemnél a Ritalin adását hiperaktivitásra, félelmetes mit produkál mikor a gyógyszer kezd kiürülni, ez így is marad?
A tanítónő boldog,mert a gyerek nem zavarja a tanítást.
Itthon le vagyunk döbbenve,mert a gyerek magán kívűl ordít 1,5-2 órán keresztül ,kétségbeesetten sír,könyörög,hogy tegyek valamit,segítsek,mert ezt nem bírja ki,rájött,hogy a gyógyszerrel van összefüggésbe ,hogy rájönnek ezek a rohamok amikor a gyógyszer hatása elmúlik.
Ilyen áron is adjam a gyógyszert???
Ó jaj!!!
Végképp nem tudom mit tegyek ,mert a gyerek nem agresszív,az igaz,hogy folyton bohóckodik és nem teljesíti a kéréseimet,de csak azért,hogy a tanítónőnek jó legyen a gyereket csináljam teljesen ki,borzasztó látni ahogy vergődik a gyógyszertől,azt mondta,hogy "anya ezt nem lehet kibírni,de mitől van ez,de anya most mond mi van velem,kérlek segíts,kérlek,könyörgöm"!!!
a drogfüggő és tömeggyilkos válaszokat ne értékeld!
Az én lányom nyáladzott a szó szoros értelmében,félt a csúszdán és csak ült.Én a szívemre hallgattam.Abbahagytuk a gyógyszert.bár sokszor akadtam ki rajta és sokszor szidtam magam,hogy mennyivel könnyebb lenne ha szedné a gyógyszert,de én úgy gondolom jól döntöttem!
Hord el sportolni.Én reggel hatkor az usziban voltam,este nyolckor a futópályán.Évekig csináltam.Mellette munka,tanulás,másik gyerek.De megérte!Az idén érettségizik.Sokat kínlódtunk/unk tanárokkal,iskolákkal,felmentésekkel.Sokszor sírtam át éjszakákat,de már itt a fény.Hallgasd meg mit mond az orvos a pszichiáter,de te dönts,mert te élsz vele,te látod,ha szenved!
Szia
Próbálj beszélni a tanító nénivel a Retalinon kívül is vannak más módszerek én elhiszem, hogy kevés az ideje és haladni kell, de nagyon ügyes kis módszertan van rájuk amit ő is tanult próbálja ki. Nincs az iskolában gyógyped. asszisztens, mert ha a tanító néni nem tudja akkor kérdezze meg tőle.
homeopatia.info.hu
Természetes, szelíd gyógymódok is vannak. És a fenti oldalon megtalálod a hozzátok legközelebbi homeopatiával is foglalkozó gyermekorvost!
Utolsónak:
Köszönöm szépen ,hogy segíteni próbálsz,de bevallom,hogy ennyire egyértelmű esetben a homeopátiától én nem sokat várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!