Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Használ-e a hisztis gyereknek...

Használ-e a hisztis gyereknek az elfenekelés?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 09:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
58%
használhat
2010. szept. 22. 09:36
 2/34 anonim válasza:
55%
nálunk a hideg víz vált be. hiszti esetén csap alá a fejét. mindjárt abbahagyja.
2010. szept. 22. 09:41
 3/34 anonim ***** válasza:
53%
Nem.Megnyugtatni kell,vagy hagyni,h magától megnyugodjon,nem jól elverni,h majd attól abbahagyja.A vízzel sem értek egyet,de az is inkább a kizökkentést segíti,nem büntet.Ha józan ésszel belegondolsz,egy síró gyereket ha elversz,abbahagyja a sírást?
2010. szept. 22. 10:02
 4/34 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem sem.

Saját tapasztalatból azt mondom, hogy a figyelemelterelés a legjobb, de nem agresszívan. Mutatni neki tök más dolgot (ott egy kiskutya; nahát, mi lehet ebben a dobozban?), vagy úgy nem foglalkozni vele, hogy pl. mellette elkezdesz valami számára érdekes dolgot csinálni és közben mondod is "magadnak"(akkor én most rajzolok egy hatalmas piros kamiont/csiga-bigát).

Ha te magad is ideges vagy (valószínű), akkor marad a hideg vizes mosdás, zuhanyzás. Akár a saját arcodat is megmoshatod. Egyrészt te is lenyugszol, másrészt vicces lehet a gyerkőcnek és segíteni akar és egyből nem a saját hisztijével foglalkozik.

2010. szept. 22. 10:27
 5/34 anonim ***** válasza:
62%
az elterelés kis korban jó, a hideg víz tényleg a kizökkentést szolgálja, és szerintem igenis használ az elfenekelés, és el is kell fenekelni amikor nagyon hisztizik!Mert mondjuk mit csinálsz, ha a 3 évesed a földhöz vágja magát a boltban??Én nem értek azzal egyet, hogy hagyni kell, nem odafigyelni aztán abbahagyja, mert ezt nyilvános helyen nem tudod megcsinálni!És a gyerek okos annyira, hogy ezt tudja!Egyszer, egy egyszeri fenékre csapással ha a tudomására hozod, hogy ezt a viselkedést nem engedheti meg magának, akkor nem fog hisztizni többet.És az meg nem igaz, hogy elmúlik a dackorszak és kinövi!A legtöbbnél megmarad csak más formában.
2010. szept. 22. 11:15
 6/34 anonim ***** válasza:
73%

Miért ne lehetne ignorálni a hisztijét nyilvános helyen?Mert ciki?Bár az enyémek nem csapkodják a földhöz magukat egy boltban,de ha megtennék,akkor sem kezdeném el felpofozni őket,hanem otthagynám.(8,6 és fél,4 és fél éves ikrek)És bizony,okos a gyerek,ha tudja rólad,h ennyire idegesít a nyilvános helyen történő hiszti,akkor be fog próbálkozni vele,hátha lesz olyan alkalom,amikor ciki rácsapni is,és inkább megkapja amit akar.De ha azt tapasztalja,h nem érdekel téged mennyire ordít a földhöz csapkodva magát,akkor inkább nem próbálkozik vele.

Valóban nem tűnik el teljesen a hiszti,hiszen felnőttek is "hisztiznek",de akkor sem a verés a megszüntetés módja.Csak így tudod kifejezni magad,h a fenekére csapsz?Rácsaptál,és soha többet nem hisztizett?Mert ezt nem hinném.

2010. szept. 22. 11:22
 7/34 anonim ***** válasza:
69%

Nem használ. Ugyanúgy üvölt utána, ha nem még jobban.

Nálunk a hideg víz sem használ, mert az eredmény ugyanaz.

A fiam 4 éves lesz decemberben, és csak az nyugtatja meg, ha megnyugszom és úgy közeledek felé. Persze ez nem szokott egyszerű lenni, mert nagyon fel tudom hergelni magam az értelmetlen hisztitől... :(

2010. szept. 22. 11:42
 8/34 anonim ***** válasza:
15%
Hogy használ-e az kétséges. Viszont kislányok esetében arra is gondolni kell, hogy az elfenekeléskor a puncija, csiklója is ingerlést kaphat és akkor a fenekelés kellemetlen csípős érzését kellemes erotikus érzés kÍsérheti. Akár el is élvezhet közben. Ilyen esetekben a kislány újból és újból kiprovokálhatja a fenekelést és ez fixálódhat is nála, a felnőttkori szexuális viselkedésére is kihathat.
2010. szept. 22. 12:02
 9/34 anonim ***** válasza:
57%

utolsó, te beteg vagy.sürgősen kezeltes magad.

nem használ a verés szerintem.

2010. szept. 22. 12:14
 10/34 anonim ***** válasza:
25%
Ha nem hiszed, nyugodtan nézz utána a szakirodalomban.
2010. szept. 22. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!