Használ-e a hisztis gyereknek az elfenekelés?
Szerintem sem.
Saját tapasztalatból azt mondom, hogy a figyelemelterelés a legjobb, de nem agresszívan. Mutatni neki tök más dolgot (ott egy kiskutya; nahát, mi lehet ebben a dobozban?), vagy úgy nem foglalkozni vele, hogy pl. mellette elkezdesz valami számára érdekes dolgot csinálni és közben mondod is "magadnak"(akkor én most rajzolok egy hatalmas piros kamiont/csiga-bigát).
Ha te magad is ideges vagy (valószínű), akkor marad a hideg vizes mosdás, zuhanyzás. Akár a saját arcodat is megmoshatod. Egyrészt te is lenyugszol, másrészt vicces lehet a gyerkőcnek és segíteni akar és egyből nem a saját hisztijével foglalkozik.
Miért ne lehetne ignorálni a hisztijét nyilvános helyen?Mert ciki?Bár az enyémek nem csapkodják a földhöz magukat egy boltban,de ha megtennék,akkor sem kezdeném el felpofozni őket,hanem otthagynám.(8,6 és fél,4 és fél éves ikrek)És bizony,okos a gyerek,ha tudja rólad,h ennyire idegesít a nyilvános helyen történő hiszti,akkor be fog próbálkozni vele,hátha lesz olyan alkalom,amikor ciki rácsapni is,és inkább megkapja amit akar.De ha azt tapasztalja,h nem érdekel téged mennyire ordít a földhöz csapkodva magát,akkor inkább nem próbálkozik vele.
Valóban nem tűnik el teljesen a hiszti,hiszen felnőttek is "hisztiznek",de akkor sem a verés a megszüntetés módja.Csak így tudod kifejezni magad,h a fenekére csapsz?Rácsaptál,és soha többet nem hisztizett?Mert ezt nem hinném.
Nem használ. Ugyanúgy üvölt utána, ha nem még jobban.
Nálunk a hideg víz sem használ, mert az eredmény ugyanaz.
A fiam 4 éves lesz decemberben, és csak az nyugtatja meg, ha megnyugszom és úgy közeledek felé. Persze ez nem szokott egyszerű lenni, mert nagyon fel tudom hergelni magam az értelmetlen hisztitől... :(
utolsó, te beteg vagy.sürgősen kezeltes magad.
nem használ a verés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!