Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért csináltatott műkörömöt...

Miért csináltatott műkörömöt a fiam?

Figyelt kérdés
Azért csináltatta hogy bosszantson? Annyira utálom, hogy olyan világban élünk, ahol egy fiú nem tud normálisan férfiként viselkedni! Mindig majmolnia kell valamit!
2010. aug. 2. 13:13
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
94%
Talán homokos???
2010. aug. 2. 13:16
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a fiad?
2010. aug. 2. 13:16
 3/35 A kérdező kommentje:
Lehet hogy homoszexuális, de ezt nem hinném, mivel van barátnője.
2010. aug. 2. 13:17
 4/35 A kérdező kommentje:
16
2010. aug. 2. 13:17
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor biztosan valami "banda"szokás ahova jár.
2010. aug. 2. 13:18
 6/35 anonim ***** válasza:
55%

Micsoda????

Egy lánynak még oké. De fiú?!

Egyénként milyen színű? Ha fekete, akkor esetleg valami goth/sátánista/egyéb csoporthoz akar tartozni. Akkor lehet, hogy komolyabb a helyzet. Ha meg nem, akkor benne van a homokosság (vagy esetleg metroszexuális, bár az ugyan olyan férfias, mint az átlag búza) a pakliban. Szörnyű nagy csapás szerintem egy szülőnek, hogy ha kiderül a gyerekéről, hogy homokos. Nem kívánom neked!

2010. aug. 2. 13:20
 7/35 anonim ***** válasza:
Gondolom azért csináltatott hogy feketére festhesse, Emo! Nem irigyellek.
2010. aug. 2. 13:39
 8/35 anonim ***** válasza:

Szerintem is Emo van a dologban!!

Beszélgetni kellene vele, és talán elmondaná, miért csinálta!

Fekete a körme??

2010. aug. 2. 13:46
 9/35 anonim ***** válasza:
23%
Még csak 27 vagyok a fiam meg 2, de már most erről beszélnük a férjemmel, hogyha a gyerekünk emos lesz akkor biztos ki nem engedem a házból. Egy 17 éves fiú ne hordjon műkörmöt, lehet elkapna a gépszíj és letörném az újjáról a feketére festett haját meg nullással vágnám le. Az a baj, hogy ezek nemcsak külsőségek, hogyha tartozik egy ilyen banzához akkor az ezsméjüket is átveszi. Olvass utána, érdemes. Emocionális, beforduló, depressziós, öngyilkos...ezeket hozzák szinte egy lapon az EMOval
2010. aug. 2. 13:52
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Fiamnak is van, de megállapodtam vele, hogy lenöveszti és soha többé nem csináltat magának. Lehet, hogy a mostani tiniknek ez jön be, de szerintem nagyon lányos. Szoktasd le róla, mert legközelebb szoknyát fog majd kárni, mivel már az is "unisex" divat.
2010. aug. 2. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!