Miért csináltatott műkörömöt a fiam?
Figyelt kérdés
Azért csináltatta hogy bosszantson? Annyira utálom, hogy olyan világban élünk, ahol egy fiú nem tud normálisan férfiként viselkedni! Mindig majmolnia kell valamit!2010. aug. 2. 13:13
3/35 A kérdező kommentje:
Lehet hogy homoszexuális, de ezt nem hinném, mivel van barátnője.
2010. aug. 2. 13:17
4/35 A kérdező kommentje:
16
2010. aug. 2. 13:17
5/35 anonim válasza:
Akkor biztosan valami "banda"szokás ahova jár.
6/35 anonim válasza:
Micsoda????
Egy lánynak még oké. De fiú?!
Egyénként milyen színű? Ha fekete, akkor esetleg valami goth/sátánista/egyéb csoporthoz akar tartozni. Akkor lehet, hogy komolyabb a helyzet. Ha meg nem, akkor benne van a homokosság (vagy esetleg metroszexuális, bár az ugyan olyan férfias, mint az átlag búza) a pakliban. Szörnyű nagy csapás szerintem egy szülőnek, hogy ha kiderül a gyerekéről, hogy homokos. Nem kívánom neked!
7/35 anonim válasza:
Gondolom azért csináltatott hogy feketére festhesse, Emo! Nem irigyellek.
8/35 anonim válasza:
Szerintem is Emo van a dologban!!
Beszélgetni kellene vele, és talán elmondaná, miért csinálta!
Fekete a körme??
9/35 anonim válasza:
Még csak 27 vagyok a fiam meg 2, de már most erről beszélnük a férjemmel, hogyha a gyerekünk emos lesz akkor biztos ki nem engedem a házból. Egy 17 éves fiú ne hordjon műkörmöt, lehet elkapna a gépszíj és letörném az újjáról a feketére festett haját meg nullással vágnám le. Az a baj, hogy ezek nemcsak külsőségek, hogyha tartozik egy ilyen banzához akkor az ezsméjüket is átveszi. Olvass utána, érdemes. Emocionális, beforduló, depressziós, öngyilkos...ezeket hozzák szinte egy lapon az EMOval
10/35 anonim válasza:
Fiamnak is van, de megállapodtam vele, hogy lenöveszti és soha többé nem csináltat magának. Lehet, hogy a mostani tiniknek ez jön be, de szerintem nagyon lányos. Szoktasd le róla, mert legközelebb szoknyát fog majd kárni, mivel már az is "unisex" divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!