Milyen torta volt, vagy lesz kisfiatok második szülinapján?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 20:42
1/7 anonim válasza:
Ket Maci (egy fiu es egy lany fogta egymas kezet), kivül csokikrem, belül eperkremes, asszem csokis piskotaval, de mar nem emlekszem, lehet sima volt. Nagy volt a sikere:D Nem gyözött brummogni.
2/7 anonim válasza:
Elsö vagyok, lassan a harmadikon kell gondolkodni... arra meg azt hiszem sütök neki egy Villam MCqueen tortat, az is nagy kedvenc :D
3/7 anonim válasza:
Mi a napokban tartottuk, és mivel a lányom nem szereti az édes dolgokat, sütiféléket, így virslitorta készült neki. (Merthogy azért meg odavan...) Paradicsomszeletekkel, uborkával szépen kidíszítettem, és legalább evett belőle.
4/7 anonim válasza:
Szia!
1-én lesz kettő!
Valami autósat veszek neki, mindenképpen készet, én nem sütök. Csoki kizárva,mert azt én nem szeretem:)
Lehet gyümis, túrós...
5/7 anonim válasza:
Szia!
Kisfiam április végén volt kettő. Vaníliakrémes tortát csináltattunk neki, fehér habos bevonattal, apró színes cukrokkal volt díszítve és rajta egy Thomas marcipánfigura, gyertya,, tűzijáték. Nagy sikere volt!
6/7 anonim válasza:
Nekem ugyan lányom van (nem tudom van-e jelentősége, hogy kiemelted a kisfiúkat), épp ma 2 éves. Nálunk vasárnap lesz a banzáj, hagyományos csokitortája lesz, sajnos én nem vagyok elég ügyes ahhoz, hogy a marcipánból én készítsek rá valamit, úgyhogy a marcipánfigurát majd veszem rá. :)
7/7 anonim válasza:
Kisfiamnak dobókocka tortája volt,túrókrémes.Minden oldala más színű volt és más színű pöttyökkel,de mivel nekünk az első szülinap volt,felül az 1-es pötty volt:)
Szép élénk színű volt,tetszett neki,a kis ujját dugta be a pöttyökbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!