Fiús anyukák! Milyen a fiatok haja?
Tüsi, rövid, kopasz, hosszú?
A fiam 3 éves, volt már mindenféle haja a nullától a szinte vállig érőig. Most is nagyon hosszú már, a nagy sörénnel bár nagyon aranyos, de nagyon megnagyítja a fejét.
Nem tudom, mit csináljak, maradjon így, növesszük, vagy vágjuk le? De mekkorára? A ti fiatoké milyen?
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Az én fiaimnak nyáron én vágom géppel a hajukat. Rövidre. Télen fodrász vágja, 1-2x. Akkor egy kis fazont is viszünk bele, felül hosszabb, oldalt-hátul rövid. Olyan simán fiús.
nekem a 3.on a legaranyosabb a hajával :)az első kizárva nállam is.
az én kisfiamnak most fogjuk levágni a haját, most érett meg rá a haja, most lett elég nagy neki. és tüsi lesz. nagyon kiváncsi vagyok h hogy fog kinézni vele :)
Szia!Az én kisfiam 2éves múlt,szöke göndör haja van!És megmondom öszintén még egyszer sem vágtuk le a haját,valahogy sajnálom olyan tüneményes!De nagyon izzadós igy már nagyon hosszú meghoztam a döntést levágatjuk!Neki is és nekem is könnyebb lesz!neki nem lesz olyan melege!:)
Mindenhol szép a kisfiad!Ha gondolod szívesen megírom priviben a nevem,megnézheted a kisfiamat!:)
Köszönöm a választ mindenkinek, látom eléggé vegyes:)
Remélem válaszoltok még néhányan.
Kedves szőke göndörhajú kisfiú anyukája, szívesen megnézném a kisfiad fényképét, kérlek, küldd el a neved priviben. Imádok gyerekeket nézegetni, főként, ha angyali szőke fürtjei vannak:) Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!