5 éves kislányoknak beöntést kellett adni kórházban, székrekedés miatt.4 napja volt azóta egy szót nem szólt, oviban sem. Mit csináljak? Romokban vagyunk azóta
Jajj szegény. De miért nem kúpot adtak? Vagy szirupot? Ez még egy felnőttnek is megalázó valamilyen szinten.
Sajnálom nagyon... :/ Én próbálnék beszélgetni vele hogy ilyat sok néninek, bácsinak is csinálnak, anyának is csináltak ilyet... Meg nem tudom... Progamot szerveznék, amit szeret, hátha eltereli a figyelmét.
gondolom más megoldás nem volt,ez szokták legvégső esetben...
Próbáltál vele beszélni? Pszichésen vissza tartja?
Idaig nem volt ilyen gond, de neki esett a húsvéti nyuszinak, és 6 napig semmi nem volt, kúp sem használt már vérzett picit az erőlködêstől.
Régóta szeretne tabletet lehet megbékélni, gondolkodunk még állatkertben is
Hát, ha az én gyerekem lenne, én is megvennék bámit neki, elvinném bárhová 4 nap után, háha segít :(
Én nem beszélgetnék már róla vele, felteszem megpróbáltátok már a 4 nap alatt. Hagynám ezzel a dologgal, próbálnám nem erőltetni azt sem, hogy ő beszéljen. Beszélnék hozzá sokat, másról. Olyasmikről amit szeret, elvinném olyan helyekre, ahova szeret menni. Az állatkert jó ötlet, vagy a tropikárium, vagy menjetek kirándulni, libegőzni, moziba... ilyesmik.
Szegény kislány, szerintem nem csak maga a beöntés, hanem ez az egész székrekedés- kórház-vérzés dolog egy óriási trauma lehetett neki.
A tablet nem hiszem hogy segít neki. Vidd el pár alkalommal gyerekpszichológushoz, megvannak a módszerek, hogy egy kisgyerek hogyan tudja az elszenvedett sérelmeit kiadni magából, feldolgozni. (rajz, mese, szerepjáték...stb)
Az ovo nénik próbáltak segiteni, kaptunk már telefon szamot gyermek szpichologushoz, de ezt a hetveget csak hármasban töltjük. Beszélgetni probalunk, ma fagyizaskor már o kérte a fagyit, még hol fagyizzunk.. De ennyi.
Tudom a tablet nem megoldás, de hátha picit segít ha együtt bontjuk ki, kapcsoljuk be és keresünk állatos játékokat.
Szombaton Veszprémi állatkert, balatoni hajókázás lesz a program, ha rossz idő lesz, mozi és tropikárium.
Esetleg aqua world?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!