Mi a véleményetek a babavédőről?
Vett már valaki ilyet? Nem gyűrődik a gyerek alá,vagy csúszkál le?
www.babavedo.hu
én nem vettem,de nem is vennék, főleg nem ennyiért!! pár száz forintból lehet ilyet készíteni otthon is
komolyan rablás
Én azért nem tartom feleslegesnek mert pont egy ilyen bevásárlókocsi nyalogatás után kapott szalmonella fertőzést, pedig csak addig nem figyelem mig a dm-ben lehajoltam egy üveg béiételért.
Húsvétra kérdezték,hogy mit kérünk és én erre gondoltam.
Úgysem fogod magaddal cipelni mindenhová, ahhoz túl nagy szerintem.
Inkább vegyél pici fertőtlenítő törlőkendőt, és töröld át mindig a tolókart.
Csak kocsival járok vásárolni ,csomagtartóból ki-csomagtartóba be szóval mindíg ott lesz. Minden olyan részt betakar amit a gyerek elér ha nincs ilyen védőtakaró. A törlőkendős, fertőtlenítős módszer meg nekem nem igazán jött be, mert az mindíg a másik táskámban maradt. Arról nem is beszélve hogy hülyének néztek, hogy miért törölgetem le a kocsit.
Köszönöm a válaszokat de a férjemmel közben már megrendeltük.
Mi vettünk a gyerekünknek és nagyon bevált. 2 mintában is van (az egyiket kaptuk). Mi is ajándékoztunk ilyet barátoknak, szerintem nagyon jó ajándék, főleg, mert általában mindenkitől játékot, ruhákat kapnak, de ez különleges, ilyet biztos, hogy más nem ad.
Színesíti a bevásárlókocsit, mindig odajönnek és érdeklődnek, annyira mutatós. És persze a legfontosabb, hogy a babám nem fogdos, nyalogat mást, a játékai, kifli sem eshet le a földre, szóval praktikus. És amennyit egy gyerekre költünk, ez már nem számít, de egy újabb ruhadarab helyett fontosabb az egészsége...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!