Tényleg nagyon keskeny a feje? (kép)
Több embertől hallottam, hogy nagyon keskeny / vékony a kisfiam arca. Igaz, én is annak látom, annál is inkább, mert a családban senkinek nem volt ilyen a fejformája kiskorában. A férjem arca ugyan hosszúkás, de kicsiként egész kerek arca volt. Ezek szerint szegény fiamnak az az igazi "lóarca" lesz nagy korában? :/
Rengeteget fog meg valtozni, ne aggodj ezen.
Egyebkent meg igy is latszik, h nagyon szep kisfiu, hatalnas szemekkel, es gyonyoru szajjal.
Már amennyi látszik, az alapján azt mondom, nagyon cuki feje van. :) Semmi baj nincs a fejével :D Ejj te :D
Nem lesz lóarca, meg még amúgy is egy csomót változik!!!!
itt van leírás róla:
középső sor utolsó előtti fejforma
de nem tudom hogy lehetne rákeresni jobban
Köszönöm. Remélem, igazad lesz. Azt meg főleg, hogy nem keskenyedik tovább szegénykének.
(A szeme tényleg hatalmas, de a szája a képen épp nyitva van. :D )
Nagyon édes a fiad! :)
Nem lesz semmi probléma vele, ismerősömnél is volt vékony arcú gyerek, de idő folyamán elhagyta.
Még nem olvastam el a hozzászólókat, de érdekel; hamarosan megejtem.
Kedves kérdező, elnézést a felvetésemért, lehet, hogy a sejtésem téves irányú:
Nem sérült a drága kisfiad fejecskéje a szülés során?
Ha viszont ez a természetes fejformája, akkor arról az jut eszembe: a magas homlok bizonyos szempontból átlag feletti értelmere utal. Örülj ennek is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!