Miért engedik meg a szülők, hogy fiúgyermekük halloweenre lányjelmezbe öltözzön?
Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 19:16
2/20 anonim válasza:
Miért, nem kéne engedni?
Farsangkor is volt olyan kisfiú az oviban, aki lányjelmezbe öltözött - Dóra volt abból a mesekönyvből. Senki nem háborodott fel rajta.
Az öcsém közel 20 éve Piroska volt, falun, ott sem volt felháborodás. Ezek az ünnepek erről szólnak.
3/20 anonim válasza:
Miért ne engednék?
Ha kifejted, hogy miért nem kéne engedni, akkor válaszolok.
4/20 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy emiatt más lesz a nemi identitása, akkor el kell mondjam, hogy emiatt nem lesz más! Nem azért öltözik be, mert kislánynak gondolja magát.
5/20 anonim válasza:
Én se engedném, hogy a kisfiam lányjelmezbe ôltözzön. Nem hiszem, hogy ettől összeomlana a pszichoszexuális fejlődése, de akkor se... Nekem fiútesóm volt, és voltak fiús-lányos játékaink oda-vissza, de valahogy az ellenkező nemnek beöltözés nekem már sok. Húzzunk egy mininális határvonalat a nemi szerepek között szerintem.
6/20 anonim válasza:
Miért ne? Ez egy játék, szabadon lehet bárki bármi. Ez nem azt jelenti, hogy holnaptól szoknyában jár oviba is.
A transzszexualitáshoz ennél azért több kell.
7/20 A kérdező kommentje:
Csak hogy a körmét is kifestették! Az túlzás azért....
2015. nov. 2. 19:55
8/20 anonim válasza:
Mert tudják hogy ezen semmi nem múlik?
9/20 anonim válasza:
Szívük joga. Én az ovis lányaimnak sem engedem a körömfestést, mert szerintem kisgyerekhez nem illik, viszont teljesen hidegen hagy, ha más gyerekének ki van festve a körme (nemtől függetlenül). Téged ez miért zavar ennyire?
10/20 anonim válasza:
Én a múlt héten rózsaszínre lakkoztam az ovis fiam körmeit. Pedig semmi jelmezes alkalom nem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!