Másnakis ébred, felsír hajnal környkén 2 év körüli gyereke?
Kisfiam 22 hós, már szerencsére nem ébred enni, de gyakran felsír,felvisít még. Kb 5-ig aslzik mint a bundaés aztán félóránként, óránként felsír,felvisít. Kicsit megitatom,mert tudom,hogy tej már nem kell neki olyankor (volt,hogy adtam neki tejet is, de csak 20l-tivott meg és aludt tovább, de aztán is csinálta), és visszaalszik. De ma még a tea vagy a víz sem segített. Gyakran felordított,mint akinek fáj valamije.
Mit csináljak,hogy ne sírjon fel?
Az én fiamnak is volt ilyen időszaka.
Kb éjjel 2-kor kelt. Mindig.
Simán odabújtam, visszaaltattam. Én nem adok neki semmit éjjel.
Kb 1-2 hónapig volt ez, és elmúlt. Előtte is, és azóta is átalussza az éjszakát.
Szerintem valamiféle anyahiány.
Nálunk születésétől kezdve külön szobában van. Nem tudom, számít-e.
Nem visít, hála istennek. Örülnék is neki.
Valami nincs rendben a gyerekeddel.
Ikreim vannak (23h), kisfiam néha-néha felébred, előfordul, hogy sírva, rosszat álmodik.
Volt egy időszak amikor minden hajnalba 5:20 kelt fel a fiam. Mindegy volt hogy este mikor aludt el ő akkor kelt. Volt vagy 2 hét mire rájöttem hogy akkor indul a szomszéd dolgozni és én ugyan észre se veszem a fiam abban az időben mégis felkelt rá. Ez bő fél évig tartott.
Lehet hogy nálatok is ilyenről van szó. Lehet hogy a szomszédok, utca beliek akkor mennek dolgozni, csak hogy a te fiad vissza alszik és azért kel fel a következőre is.Az én fiam akkor már nem aludt vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!