Miért nem lehet egy 3-4-5 éves gyerekre legalább egy fürdőbugyit húzni a strandon?
Figyelt kérdés
Hétvégén lent voltunk Siófokon, és számomra ez érthetetlen, hogy miért nem adnak rá legalább egy kisbugyit.
Félre értés ne essék, nem zavar, nekem is van két gyerekem, de bizony én még az egy évesemre is húztam fürdőpelust, nemhogy az 5 éves lányomra.
Nem is beszélve arról, hogy pucér fenékkel ül a homokban...
Csak én nem értem ezt?
2015. jún. 8. 15:02
11/24 anonim válasza:
Egyetértek. Eszembe sem jutott soha a pár éves gyerekeimet a Balatonnál vagy strandokon meztelenül hagyni...
12/24 anonim válasza:
Nem tudom másnak miért jó így, az én kisfiam nyilvánosan nincs meztelen, én adok rá, van kis fürdőnadrágja, max. itthon pancsol pucéran, de az is inkább nagyon pici korában volt, tavaly, 4 évesen is már volt rajta itthon egy fürdőgatyó, mert tetszett neki és felhúzta és el is volt benne.
13/24 anonim válasza:
Teljesen egyetértek, az egészen kicsi gyereket sem hagynám meztelenül. Vannak borzasztó történetek, régen is voltak, csak akkor nem tudták még az emberek, hogy milyen perverz szörnyetegek léteznek. A higiéniai részével is egyetértek. Én sem ülnék be a homokba minden nélkül, úgyhogy a gyerekemet sem ültetném bele.
14/24 anonim válasza:
Nálunk is alap hogy fürdö ruha van a lányomon 5 éves.
15/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én gondolom így.
2015. jún. 9. 21:25
16/24 anonim válasza:
A meztelenség egészséges és természetes. Szabadságérzetet ad, a gyerekek élvezik. Akkor kell fürdőbugyit adni rájuk, amikor már ők maguk kérik.
17/24 anonim válasza:
.... vagy amikor látod, hogy a sötét napszemüveges vigyorgó bácsi le se veszi a szemét a gyerekről és fényképeket készít róla??
Az izzadságszag is természetes. Ahogy a meztelenség. Bennszülötteknél.
18/24 anonim válasza:
17, ez butaság. Ha ruhában van, akkor is készíthet fotókat. Akkor az utcára se vigyem ki? Ez egy teljesen más téma.
A meztelenséggel nincs semmi baj.
19/24 anonim válasza:
Ruhában azért több nagyságrendnyivel kisebb esélye van annak, hogy pedofil visszaélésre használják fel őt vagy a képmását... Meztelenkedni max otthon. Szerintem.
20/24 anonim válasza:
Meztelenül is kicsi az esély. Én még sohasem láttam a strandon vigyorogva a gyerekemet fényképező napszemcsis bácsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!