Van olyan aki nem szereti a gyerekét?
A 2-es válaszoló miért lett lepontozva? Nincs igaza?
Biztos van olyan, hogy valaki nem szereti a gyerekét, igen, de az is tuti, hogy az nem normális állapot, és pszichológiailag nincs rendben az illető valamilyen okból (akár mert pl. nem akarta a gyereket, vagy gyűlöli az apját, vagy megerőszakolták és úgy fogant, stb.)...
Régen valóban így volt, nem nagyon ismerték a védekezést, jöttek sorban a gyerekek. Nagyanyám 10 gyereket szült, abból3 1 éves kora alatt meghalt, nem nagyon viselte meg. Akkortájt tehernek érezték a gyereket, nem áldásnak, mint most.
Manapság 1 vagy 2 gyereket vállalnak a párok, és az egész életüket nekik áldozzák, és emiatt szerintem nem nagyon van ilyen. Már amikor tervezett gyerek. Ha csak úgy becsúszott, és esetleg az apa is lelépett, szerintem elég gyakori.
Mellesleg engem sem szeret az anyám, elváltak a szüleim, utána százszor elmondta, hogy örüljek, hogy megtűr. A második házasságából származó gyerekét bezzeg imádja. De mindig úgy adja elő, hogy ez az én hibám, hogy mi nem jövünk ki jól. De felnőttként sem tudok megfelelni neki, anyaként is folyton kritizál, mert ő másképp csinálta, és ő milyen tökéletes anya volt. Aha, a húgommal, hogy velem milyen volt, azt inkább hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!