Aki fog saját adventi naptárat kirakni, milyen apróságokat raktok bele?
1 évesemnek minden nap 1 db keksz lesz.
3,5 évesnek hajgumik, csillámtetkó sablon, hajcsat és csoki, szaloncukor, keksz.
6 évesemnek szaloncukor, csillámtetkó sablon, csoki, keksz.
Hajcsat, hajgumi, bugyi, zokni, lufi, karácsonyi sütikiszúró arra a napra mikor együtt sütünk, pici nyomda, matrica, szívószál mánia, a maradék helyre szaloncukor 5 és 3 éves lányoknak. 2 éves fiamnak ugyanez, csak hajcsat és hajgumi helyett pici autó, pici járművek.
Ti miből készítitek magát a naptárt?
Én kinéztem azt, ami az Aldiban ( [link] van vagy ami a Lidlben ( [link] lesz, két gyerkőcöm van, úgyhogy kettőt veszek, bár a kisebbik 15 hós, neki még az idén nem rakom ki.
Köszi a válaszokat, én is hasonlókra gondoltam, apró hasznos dolgok (zokni, toll, ceruza, mini autó, gyurma és hozzávaló eszközök, szép fogkefe, figurás szappan, dm-ben fürdéshez gyurma vagy fürdőgolyó, apróbb játékok, mini könyv, notesz, stb.), maradék napokra én is csokira vagy szaloncukorra gondoltam.
Én wc-papír gurigából szeretnék adventi naptárt csinálni, valami ilyesmire gondoltam: [link]
Én is változatosan szeretnék bele pakolni, néha csokit, szaloncukrot, néha valami apróságot, hétvégi napokra meg esetleg programot.
Gurigából csináltam tavaly mind a két gyerkőcnek. Nagyon frankó lett.
Pont ma vettem piros termó anyagot, abból varrok zsákokat.
én tavaly a wc paír gurigásat csináltam amit már belinkeltek,piros krepp papírba csomagolva,szaloncukor formájúra és felkötöttem egy fenyő girlandra amit az apukájuk felszögelt a szobaajtójuk fölé!
Amúgy a kérdésre válaszolva!
Fiaim vannak,tavaly ezek voltak:kisautók,kindertojás magába csoki nélkül(ismerőstől szereztem)nyomda,karácsonyos lyukasztó,lufi,tetkó(igen a nagyobbik fiam oda van a tekókért)aszalt gyümik,magok,dió stb,mini matricás-kifestő füzet,vízes csempekréta(saját készítésű),kisnotesz,minisíp,buborékfújó!
Maradékba csoki,szaloncukor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!