Anyukák! Nektek belefér a házasságotokba, hogy apuka minden hétvégén bulizzon?
Azon kívül motorozik,motoros találkozókra koncertekre jár!
Vagy velem van a baj,hogy úgy gondolom aki már családot alapít az ne partizgasson minden hétvégén...persze nem azt mondom néha(2-3 havonta) nem kell kiereszteni a fáradt gőzt de mindíg???
Ha mindig is ilyen volt akkor mit vársz??? Egyik napról a másikra dobja el az addigi szokásait??? A házasság az elfogadásról szól! Ha meg mostanába kezdte és esetleg moStanába született gyereketek akkor nagyvalószínűséggel nem volt rá felkészülve és inkább elmegy otthonról mintsem a gyereket hallgassa...
Lehet most le leszek pontozva de hát én gondolom!!!
Nem fér bele, épp ezért nem is ilyen párt választottam, hanem nyugis, rendeset, aki otthon van, segít, velünk foglalkozik és magával, nem haverokkal bulizgat.
De ha a te párod bulis, azt előre tudnod kellett... megváltoztatni nem lehet.
házasság előtt együtt buliztunk,én úgy gondoltam kiéltük magunkat a gyerekek előtt mert előtte 10 évig voltunk együtt:nyaralni,bulizni jártunk.
Csak én úgy gondolom két gyerek mellett ilyen életet már nem engedhet meg magának az ember.
Hát azt hogy megbeszéltük-e előtte,hogy nem bulizunk tovább??,Nem..nem gondoltam,hogy ezt meg kell beszélni,számomra magával értetődő volt!
Minden hétvégén szerintem is sok, de a 2-3 havonta meg kevés! Valahol a kettő között kellene belőni!
Mondjuk nekem már egy "sima" házasságba sem fért volna bele,hogy a párom minden hétvégén bulizzon valahol. Jó lett volna ezt az elején tisztázni, de még most sem késő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!