Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden gyerkoc kohog a kozosse...

Minden gyerkoc kohog a kozosseg miatt?

Figyelt kérdés

Bolcsis a lanyom szept.ota. Eleg jol megusztuk eddig a betegseges dolgokat, alig voltunk meg vele itthon.

Viszont kohog, de nincs mas baja.

Elvittem mar a gy.orvoshoz (bolcsi kezdete ota o a 3!), akiben maximalisan megbizom. Mindenki ot dicseri es tenyleg jo orvos.

Mindig megvizsgalja, alaposan atnezi es kozli, hogy egeszseges, nincs semmi baja a lanyomnak. Nem biralm felul, de a napi 5-6 kohoges nekem kicsit sok.

Kap ra koptetot, mintha szakadozna fel valami, de megse mulik el a kohoges maradandoan.

Csak emiatt az orvos nem javasolja, hogy itthon maradjon. Hozzateszem mas gyerkoc orvosa is igy velekedik!

Tudom, hogy hiaba gyogyul ki maximalisan barmibol, ket nap mulva siman hordozhat barmit magaban, ami x ido mulva taccsra teszi.

De megis mit tudnek tenni, ha nincs mas panasz? Nincs semmi baja es mar hul.enek neznek az orvosok? (gyerekorvos, ugyeletes)

2014. jan. 25. 21:13
 1/5 anonim válasza:
Ha a bölcsibe köhög akor lehet h szàraz a levegő.egyébként mi is köhögünk mâr benne lehet a levegöben este ha nagyon köhög én szoktam adni neki sinecod szurupot napalra meg ambroxolt.ezt a betegség hullàmot ki védeni nem lehet sajnos.de reménykedjünk a legjobbakban.jobbulâst nektek.
2014. jan. 25. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért nem múlik el, mert a többi gyerek is köhög, és egymást fertőzik oda-vissza. Nem minden gyereknél áll meg a dolog 1 kis köhécselésnél. Van aki iszonyú rondán hurutos, és egész nap 'fuldoklik'. Na, őket is simán beviszik. Főleg, mert féltik a munkahelyüket, az viszont abszolút nem érdekli őket, hogy hány gyereket fertőznek meg. Ha most kezdtetek közösségbe járni, akkor még jó sokáig erről fog szólni a dolog.
2014. jan. 26. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
A mi gyerekorvosunk sem írja ki köhögéssel. Persze nem úgy köhög,hogy 5 percenként és szinte fulladásig. Hanem 1-2 óránként köhög 1-et azért nem írja ki. DE!! Van a csoportba egy kislány aki ugatósan köhög. Rákérdeztünk, hogy miért lehet az oviba és azt mondta az óvónő,hogy a gyerekorvos kiadta az igazolást,hogy egészséges és mehet oviba. És köhög így 5 percenként.. most erre mit mondjak?? Nekem is van munkahelyem,de így nem viszem be! Az ilyenek miatt kell rengeteg pénzt kiadni gyógyszerre,mintha nekem könnyű lenne megoldani,hogy ki ügyeljen a kicsire.
2014. jan. 26. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a hagymateát vagy hagymaszirupot.És azt nem írtad,h ez miatt maradt már otthon?Én nem vinném egy hetet,h kúráljátok ki teljesen,lehet,h azért nem múlik el neki,mert "lábon" hordja ki.Viszont az,h az orvos nem javasolja?Biztos nagyon jó doki,elhiszem neked,de azért ők egymásra ráköhögnek,megfertőzhet másokat is...
2014. jan. 26. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:

vagy adhatsz neki ilyet is:

[link]

2014. jan. 27. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!