Ehhez hasonló tuneteket produkal. Az elso tesonal 3 eves volt mikor megszuletett, utana is voltak erzelmi gondok. Ujra bepisilt, ejszakai sirogorcsok ... most szuletett 1 honapja a masodik teso. Szereti nagyon, de iszonyat hangulatvaltozasok jellemzik, egyszer sir, utana boldog, fel percenkent jar pisilni, szervi baja nincs, kivizsgaltattuk. Ma ejjel fel ejszaka sirt, nem tudja megmondani mi a baja. Nem akar semmivel jatszani, azt mondja un mindent. Maskor szepen eljatszik. Imadja a szamitogepes jatekokat, korlatozva jatszhat vele, ezt szigoruan vesszuk, ez az egy amivel jatszana most mindig. Emiatt is hisztizik mert nem engdem.Anno vittem pszichologushoz a tesoka miatt, semmit nem segitett akkor, most is ez lesz? Jart vki hasonlo cipoben?? depi vagy a kor sajatossaga?? mar tenyleg tanacstalan vagyok.Az apjanak nagyobb a turelme en most kicsit besokalltam :( vele.
OFF Ha az elso teso utan is gondok voltak en biztosan nem vállaltam volna meg egy gyereket.....
On Gyermekpszichiaterhez vidd es igyekezz többet foglalkozni vele, bar ez egy csecsemo mellett nem lesz egyszeru.
2014. jan. 25. 06:42
2/16 anonim válasza:
Gondolom két tesó mellett is szeretné megkapni azt a figyelmet amit régen megkapott.
2014. jan. 25. 06:53
3/16 anonim válasza:
Amúgy a számítógépes játék is lehet rá ilyen hatással,tapasztalatból írom.Az,h azzal akarna mindig játszani,mással meg nem,már probléma lehet.
2014. jan. 25. 09:42
4/16 anonim válasza:
Szerintem baromira nem kéne engedni a számítógépezést.Figyelem felhívás minden a részéről,úgy érzi el van hanyagolva.
2014. jan. 25. 15:31
5/16 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Elsonek, azert nem egy 4 eves mondja meg lesz e teso vagy nem. Szerettunk volna 3. at. En is igy voltam ezzel anno, pont a pszichologus mondta, hogy ne o szabalyozza azert a teso vallalast. Elmult akkor is a depi most is el fog. A szam. jatekkal egyet ertek de iszonyat erdekli mindenfele muszaki dolog plane ez. Most meg vontam tole, valoban tobb figyelem kell neki, amit igyekszunk biztositani. Nehez idoszak ez mindannyiunknak a depije miatt. Akkor ezek szerint ti nem jartatok hasonlo cipoben, egyebkent lazas lett :( lehet a betegseg is ra tesz.
2014. jan. 25. 15:56
6/16 anonim válasza:
(Nem, nyilvan nem a gyerek mondja meg, hogy vallaljanak e a szulok tobb gyereket. De ertelmes szulo, akinek szamit a mar meglevo gyereke, ha ugy latja, hogy szerencsetlenre mar egy testver is rendkivul negativ hatassal van, akkor nem vallal meg tobbet... Anyakent, szulokent a gyerek kellene hogy az elso legyen, meghozza az, aki mar meg van, nem az, akirol hogy egyaltalan megfoganjon e, lehet donteni. Nekem a mar letezo gyerekem lelkivilaga fontosabb lett volna. Mindegy. Te igy dontottel, viseled is a kovetkezmenyeket)
Probaljatok meg csak vele,a tobbi gyerek nelkul programokat csinalni.
2014. jan. 25. 19:11
7/16 A kérdező kommentje:
Na akkor most meg kapom rossz anya vagyok mert a sajat vagyamat neztem es nem a gyermekemet. Az elso tesot sem kerte megis annyira szereti es orul, hogy nincs egyedul van meg vki aki mindig ott van vele, neki. Nem is tudom minek irtam ide, mindig megkapja az ember vkitol. Koszonjuk meg fog oldodni a dolog, soha tobbet nem kerek tanacsot a neten ... szep napot mindenkinek.
2014. jan. 25. 20:07
8/16 anonim válasza:
Utolsó te mekkora bunkó vagy.Azért ne hogy már a gyerek döntse el legyen-e testvére.A anyuka gyereket szül nem testvér magának,nem a testvérnek,az másik dolog,hogy játszótárs is lesz előbb-utóbb.Nem kell azért túlzásba vinni ezt a gyerek az első dolgot,mert látom sokan már annyira belebolondultak,te meg ne egyél mert a gyerek nem akarja.
2014. jan. 25. 20:14
9/16 A kérdező kommentje:
:) köszi utolso, tenyleg mar ugy vagyok beallitva mint egy szivtelen gyoker. Szeretem a gyerekeimet, vagytam meg egy harmadikra. Valoban nehez volt neki, nekunk megbirkozni, de miutan tul lett rajta, gazdagabb lett egy testverrel es latjuk ennek pozitiv hatasat, osztoszkodas, onzetlenseg, sorolhatnam. A valtozast mindenki mashogy dolgozza fel. Neki nehezebb. De en nagyon szeretem oket rs mindent megteszek, hogy boldog felnott valljon beloluk. Ne itelkezzen az aki nem eli at, nem ismer. Tenyleg taplo dolog, koszi aki normalisan vslaszolt. Normalis szulonek tartom magam, a normalatlansag nem itt kezdodik. En kileptem innet, nem kell nekem ez ...
2014. jan. 25. 21:29
10/16 anonim válasza:
Azért ne lépj ki, mert lehet, hogy máskor hasznos válaszokat kapsz innen.
Nem kell foglalkozni vele...
Egyébként biztos, hogy több figyelem kell a legnagyobb gyerkőcödnek! A leírtak alapján erre gondolok. És a szám.gépes játékot szépen, fokozatosan csökkenteni. Nehéz lesz, de muszáj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!