Mennyire hülyeség vagy jó dolog kisfiúra szoknyát adni ilyen melegben?
Figyelt kérdés
A kisfiam négy éves és neki szeretnék venni kis szoknyát. Délutánonként a szomszéd kisfiával szoktunk találkozni lent a homokozónál, ő most három éves és nyáron az édesanyja kis szoknyácskát ad rá. Ajánlotta, hogy mennyire praktikus, nem fülled be alul. Még néhányszor pelust hord a pici, de most szoktatják a szobatisztasághoz. Mennyire hülyeség vagy jó dolog kisfiúra szoknyát adni ilyen melegben?2008. júl. 14. 11:12
1/28 anonim válasza:
Hát....nekem nagyon furi. Egy laza kisnadrág sem annyira meleg. Nem?
2/28 anonim válasza:
Nekem ugyan lányom van és még csak 3,5 hónapos, de én nagyon szoknyaellenes vagyok amúgy is. Egy kis vékony rövidnaci sokkal jobb szerintem és a homok sem megy olyan könnyen be mint a bugyi alá. Ráadásul az identitástudatának sem tudom mennyire tesz jót a szoknya.
3/28 A kérdező kommentje:
én még csak gondolkodok rajta, de több kisfiún láttam már
2008. júl. 14. 11:18
4/28 anonim válasza:
Szerintem beteg dolog. Szégyen, hogy ez egyátalán kérdésként felmerülhet... Volt már egy két kérdés itt az oldalon pl mennyire gáz fiúnak műköröm, meg szájfény... na kb annyira gáz a szoknya is. Szerintem nem akarod, h néhány év múlva a fiad is ilyeneket kérdezzen.
5/28 anonim válasza:
"Ráadásul az identitástudatának sem tudom mennyire tesz jót a szoknya."
Érdemes megnézned egy orvosi könyvet, h az identitás tudat tinédzser korban rögzül, nem pedig piciként. Én 15 éves lány vagyok és bizony van olyan fiú oszttársam, aki szoknyát hord. Ettől még ő nem homokos!!!
7/28 anonim válasza:
Én már tíz éve anyuka vagyok, sok mindent láttam már, de attól még nem döl össze a világ, hogy egy fiúra, aki még csak négy éves szoknyát akarnak adni. A lányom rendszeresen jár balettre, de ott is már előfordult, hogy a fiúk is szoknyát vettek fel, ha éppen olyan szerepet kaptak és hozzáteszem, hogy teljesen normálisan, fiúként viselkedtek.
8/28 anonim válasza:
Tényleg nem lesz jó vége ha erre tart az emberek gondolkodásmódja... de attól, hogy neked nem tetszenek a válaszok, miért kell lepontozni? Véleményt kértél, leírtuk.
9/28 anonim válasza:
Én nem adnék a fiamra szoknyát. Egy fiú legyen csak fiú, már kiskorától. Nem az identitásról van szó, hanem a nemi szerepek elsajátításáról. Nem tudom, mostanában valahogy ezt nem tartják szem előtt, de szerintem azért mégiscsak az a jó, hogy a lányokat lánynak, a fiúkat fiúnak nevelik. Nem azt mondom, vannak vagány kislányok és érzékenyebb kisfiúk, nem is ez a baj, de úgy az egészséges, ha legalább a keretet megadjuk annak, hogy a nemüknek megfelelően nézzenek ki. Meg persze huszadrangú kérdés, de nekem égne a fejem a többi ember előtt, hogy a fiamon szoknya van.
10/28 anonim válasza:
??? hát neeeee, komolyan! én pedagógus vagyok, 4 évesen már nagyon is tudják a kislányok és a kisfiúk az egymás közötti különbséget, tisztában vannak bizonyos dolgokkal, még ha a szülő nem is tudja. Mi kárt tennél te az ő lelkivilágában, ha szoknyát adnál rá és ezt egy vele egykorú kislány csak egyszer vesse az ő szemére! Egy életre megbánnád, hogy egyszer szoknyát adtál a fiadra, ugyanis soha nem vernéd ki a fejéből és egy gyámoltalan, egy félénk fiúcska lesz világ életében. Vagy nőőő... Egy vagány kispasi, legyen pasi! Adj rá térdig érő kosaras polót! De ne szoknyát, könyörgöm!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!