Most kezd el anyás lenni? Mit csináljak?
Kisfiam jövő hónapban lesz 2 éves. Az alvás sosem volt önálló dolog nála. Mindig ölben aludt el, aztán ment az ágyába.Volt együtt alvás korszaka, volt sokáig ringatás korszaka, volt ölben alvás korszaka, volt éjjeli vándorlás korszaka. Pár hete viszont csak a mi ágyunkban alszik (a múlt hónapban erős megfázása is volt, illetve gipsz van a lábán, így hagytam, nem akartam, hogy vándoroljon éjjel sötétben). A du-i alvás menete. ölben lealszik (ez tényleg pár perc), utána be a saját ágyába, most fél óra múlva már felvan. Muszáj átraknom a mi ágyunkba, melléfekszek, és ha elaludt, kibújok (van, hogy ha nem érzékel ott, egyből felébred). Igazából ez sosem volt nálunk probléma, se nekem, se a papának, és most sem zavarna a dolog, ha jövő hónapban nem készülnénk a bölcsibe!!!
Most mit csináljak? Azt nem akarom, hogy gond legyen a bölcsiben! Eddig sosem volt ennyire ragaszkodó! Most jött rá??
Szia!
Az én kisfiam is ilyen, szerintem majd megoldják a bölcsibe a problémát. Nem kell emiatt aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!